Big Green Egg Open

Live talkshow vanaf Big Green Egg Open

We gaan wat nieuws doen! Op de speeldagen van het Big Green Egg Open streamen we vanaf 19.00 uur live op Youtube de talkshow 'GOLF.NL LIVE'. Je kunt alvast jouw notifications aanzetten zodat je het niet kunt vergeten!

Vanwege de coronamaatregelen mag er in Arnhem slechts beperkt publiek aanwezig zijn (500 toeschouwers per dag, klik hier voor tickets) om de Nederlandse speelsters en talenten aan te moedigen. Alle fans die er niet bij zijn, kunnen via GOLF.NL of YouTube toch online getuige zijn van wat er vier dagen lang op de Rosendaelsche Golfclub gebeurt. 

In dit live-programma op locatie, dat via YouTube en op de website van GOLF.NL wordt uitgezonden (en kan worden teruggekeken), ontvangt presentatrice Tessa Veldhuis onder meer de gasten Marianne Timmer, schaatslegende en Chef de Mission op de Olympische Spelen van #TEAMNL bij NOC*NSF, oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo en judoka Roy Meyer. De chefs van Big Green Egg - Joy Bouwmeester, Sarah Puozzo en Gert Jan van Dijk - koken voor de gasten. 

Elke avond een terugblik

Tijdens het programma wordt teruggeblikt op de dag, ontdekken de tafelgasten zelf de wereld van golf en worden diverse thema’s over golf en daarbuiten besproken. 'GOLF.NL Live vanaf het Big Green Egg Open' is van 30 juni tot en met 3 juli elke avond om 19:00 live te volgen via deze pagina of via ons YouTube kanaal.

Klik op ‘herinnering instellen’ op de YouTube-streamingpagina en krijg een melding als de stream bijna live gaat of abonneer je op ons YouTube-kanaal om volledig op de hoogte te blijven van het Big Green Egg Open.

Livestream 1 - woensdag 30 juni

 

Livestream 2 - donderdag 1 juli

Livestream 3 - vrijdag 2 juli

Livestream 4 - zaterdag 3 juli

Lees meer over
Topgolf Toernooien LET