Topgolf

Kom ook naar het Big Green Egg Open!

Het Big Green Egg Open is toegankelijk voor publiek! Per dag mogen er tot 500 tickets worden verkocht, dus hiervoor geldt op = op!

Kom je ook?

Het toernooi vindt plaats van 30 juni tot en met 3 juli op de Rosendaelsche Golfclub bij Arnhem. Wil jij - met inachtneming van 1,5 meter afstand en de overige coronamaatregelen - met je neus boven op de wedstrijd staan? De topspeelsters live zien spelen op het hoogste Europese podium? Het kan! En ook de Nederlandse speelsters zullen jouw support zeker waarderen. 

>> BESTEL HIER JE TICKETS!

Met het toegangsbewijs kun je gratis parkeren en ontvang je een lunchpakket. Je parkeert bij Sportcentrum Papendal waarvandaan je per pendelbus in ruim 10 minuten naar de Rosendaelsche Golfclub wordt gebracht.

Het zal anders zijn dan je gewend bent, maar als je naar golf wilt komen kijken tijdens het Big Green Egg Open, dan kan dat!
Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen zijn toeschouwers toegestaan op de Rosendaelsche, zij het in beperkte aantallen.

Geen side-events

Vanwege de nog steeds geldende veiligheidsrichtlijnen zijn er geen promodorp en side-events zoals je mogelijk gewend bent van andere toernooien. Zo zijn er geen golflessen bij de Golf Academie of RAAK!-activiteiten, is er geen culinaire Big Green Egg-beleving en geen publieksterras. Er is wel eenvoudige publiekscatering. 
Lees er meer over in ons nieuwsbericht en in de 'Veelgestelde vragen' hieronder.

Plattegrond

Lees meer over
LET Topgolf