Big Green Egg Open

Van alles te doen op hole 19!

Kom jij naar het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub? Dan kun je veel meer doen dan alleen topgolf kijken! Op hole 19, te vinden achter de drivingrange, kun je gratis golflessen volgen, lekker eten en drinken, je nieuwste golfkleding of clubs kopen én je volgende golfreis boeken.

Beleef golf op hole 19

Als je nog niet genoeg golf gezien hebt, dan kun je je op hole 19 onderdompelen in nog meer golf! Er is genoeg te doen voor jong en oud, ervaren en onervaren golfers.

De Golf Academie

Geïnspireerd geraakt door al het topgolf om je heen? Het online platform van De Golf Academie komt tot leven tijdens het Big Green Egg Open. Kom naar de stand en boek een gratis golfles! Leer beter putten en chippen, of verbeter je swing met een Trackman-analyse.

Inschrijven gratis golfles De Golf Academie

Hole 19 Big Green Egg Open

GOLF RAAK!

Ook jonge golfers komen aan hun trekken op de Rosendaelsche. In het GOLF RAAK!-Funpark staan verschillende spelletjes klaar die kinderen zelf of samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen. Denk aan ‘Hole in de Wall’, ‘Sla je slag’ of Golfdarts. Leuk voor kinderen die al golfen, maar zeker ook voor jongens en meisjes die nog nooit een golfclub in handen hebben gehad!

Inschrijven GOLF RAAK!-Funpark

Chip-challenge

Op zoek naar een uitdaging? Nieuw dit jaar is de Big Green Egg Challenge. Lukt het jou om de bal in de reuze-Big Green Egg te chippen? Met deze challenge zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen.

The Open

Tegelijkertijd met het Big Green Egg Open vindt ook het 150ste Open Championship op St Andrews plaats; voor de liefhebber is dit op hole 19 op groot scherm te bekijken.

Clubfitting

Jumbo Golf & Hockey staat op hole 19 voor jou klaar om je clubs te fitten. De getrainde clubfitters van Jumbo Golf kunnen met behulp van een launch monitor je golfswing nauwkeurig analyseren. Vervolgens brengen ze de golfclubs in kaart die het beste bij je passen. Tip: neem je huidige golfset – of enkel de clubs die je gefit wil hebben – mee!

Eten en drinken

Het kunnen lange dagen zijn op de Rosendaelsche. Op hole 19 kun je ontspannen met hapjes en drankjes. En je kunt niet alleen vóór je laten koken, je kunt ook zelf aan de slag op een Big Green Egg.

Food & Beverage kraampje

Bij het Big Green Egg Open Food & Beverage kraampje vind je de lekkerste broodjes, muffins en koeken. Of koop een gezonde appel of banaan! Hier kun je ook terecht voor koffie, thee, frisdrank, bier en wijn.

Hole 19 Big Green Egg Open

Birdieburgers

Niets wordt lekkerder op een Green Egg dan een doodgewone hamburger. Nou ja, gewoon? De ‘birdieburger’ die de chefs van Big Green Egg voor je bakken is heerlijk sappig en heeft die kenmerkende gerookte smaak.

Big Green Egg Masterclasses

Wil jij tijdens het Big Green Egg Open je cooking skills verbeteren? Michèl Lambermon, Executive Chef Big Green Egg Europe, brengt je alle basisvaardigheden bij of leert je juist nieuwe skills en technieken. Voor mensen die al een Big Green Egg hebben staan thuis, maar ook voor mensen 'm eens willen proberen. De masterclasses zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je snel in, want vol = vol.

Inschrijven Big Green Egg Masterclass

Hole 19 Big Green Egg Open 

Shoppen

De kaartjes voor het Big Green Egg Open zijn gratis, maar wil je toch wat geld uitgeven dan kun je dat prima doen op hole 19.

Jumbo Golf

Zin om lekker te shoppen? Jumbo Golf heeft voldoende aanbod van golfmode en -schoenen in de stand. Er is een grote schoenencollectie van het trendy merk Duca Del Cosma, dus mogelijkheden genoeg om jouw perfecte golfschoen te vinden! Of ben je op zoek naar een golfcadeautje, accessoires of ballen? Kom kijken en maak jouw golfoutfit compleet! In de stand is ook een puttinggreen waar je de nieuwste putters van Cleveland, Evnroll en Bettinardi kunt uitproberen. En op de drivingrange kun je de nieuwste clubs testen van verschillende toonaangevende clubmerken zoals Ping, Cobra en Wilson. Naast alle testmogelijkheden en de stand hebben we nog een paar leuke activiteiten. Kortom, er is van alles te doen tijdens het Big Green Egg Open op de Jumbo Golf-stand! Zien we je daar?

Pin High Golftravel

Bezoek de gezellige stand die Pin High samen met het Verkeersbureau van de Algarve heeft en laat je inspireren. Een speciaal team van inkopers en echte golfliefhebbers is altijd op zoek naar de leukste en beste golfbestemmingen voor jou. Deel je wensen (bestemming, data, budget) met de Pin High-medewerkers en boek meteen jouw golftrip in binnen- of buitenland! En doe meteen mee aan de actie ‘Raad & win’. Raad je het aantal golfballen in de zuil, dan maak je kans op een shortbreak aan de Algarve voor twee personen. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de Pin High stand tijdens het Big Green Egg Open.

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan.

Titleist

Speel je nog niet met een vaste bal? In de Titleist-stand vind je productspecialisten die je informatie geven over de verschillende golfballen in het assortiment. Kijk samen met deze specialisten welke bal het beste bij jou past!

 

Tickets voor het Big Green Egg Open

Wil je niks missen van al het moois op het Big Green Egg Open? Vergeet niet je gratis tickets te claimen. Wees er snel bij, want op = op!

Big Green Egg Open tickets