Nieuws

'Ik wil de beste van de wereld worden!'

Hoe pak je het aan als je de beste golfster van de wereld wil worden? In aflevering 20 van Podje Golf spreken Gerard en Sietse met Anne-Sterre den Dunnen en haar coach Sander van Duijn over hun aanpak om de top te bereiken.
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In aflevering 20 van 'Podje Golf' spreken Gerard en Sietse met 17-jarig golftalent Anne-Sterre den Dunnen en haar coach Sander van Duijn. De Nederlandse speelster (handicap +5.5!) maakte internationaal al furore en heeft grote ambities: 'Ik wil de beste van de wereld worden'. Wat doet coach Sander om Anne-Sterre nog beter te maken en klaar te stomen voor een professionele carrière? En hoe kijkt Anne-Sterre uit naar haar deelname in het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche?

In 'Even bellen met...' vragen Gerard en Sietse aan Joost Luiten waarom hij niet naar de Olympische Spelen in Tokio mag. Natuurlijk kan je ook weer golfballen winnen met het golfgeluid, dus luisteren naar Podje Golf 20!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!
anne sterre den dunnen en coach sander van duijn

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!