Nieuws

Mario Golf Game in aantocht!

Krijg jij nóóit genoeg van golfen? Wij ook niet! In juni 2021 komt er na achttien jaar weer een Mario Golf Game voor de Nintendo Switch. Dus als je alle tee-times hebt uitgespeeld, live-uitzendingen en films gezien hebt en alle boeken hebt gelezen, is deze game een must have!

Nintendo heeft vandaag een nieuwe Golf Game aangekondigd: Super Rush. Per 25 juni 2021 is het spel beschikbaar voor Nintendo Switch-spelers (nu al beschikbaar voor een pre-order). Na achttien jaar zijn de vrienden uit 'Mushroom Kingdom' weer terug op de fairways van de mooiste banen ter wereld. Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi, Toad en anderen schitteren in de strijd.

Er zijn verschillende varianten beschikbaar. In de 'Story Modus' kun je met een zelf bedacht karakter (avatar) strijden tegen de andere karakters en van een beginner uitgroeien tot een professional. Wel zo leuk als dat in het echte leven onbereikbaar blijkt. Met een Joy-Con Controller kun je ook een 'echte' swing in de huiskamer maken, zodat het nog dichterbij de realiteit kan komen. Mario zal Mario niet zijn als er geen snelheid aan te pas komt. Daarom is er dus ook een 'Speedgolf Modus' waarin snelheid het belangrijkst is. Sterren, hartjes en andere bekende elementen uit Mario Kart zijn beschikbaar om de tegenstanders het nakijken te geven.

Lees meer over
Fun Games