Nieuws

'Zo word jij een betere putter!'

Kan iedereen een betere putter worden? Volgens Robert-Jan Derksen en Hayo Bensdorp van The Academy wel. In aflevering 11 van Podje Golf spreken Gerard Louter en Sietse Herrema met de twee experts over het geheim van succes op de greens.
Beeld: GOLF.NL

Beeld: GOLF.NL

De mannen van 'Podje Golf' duiken in aflevering 11 diep in het putten. Kan iedereen een betere putter worden? Wat is het geheim van succes op de green? Gerard Louter en Sietse Herrema spreken met oud-tourspeler Robert-Jan Derksen en puttprofessor Hayo Bensdorp.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


Derksen richtte in 2011 The Academy op, een indoorruimte waar Bensdorp trainingen geeft en metingen doet om de puttechniek van alle golfers te verbeteren. En naast de column van Ibtihal Jadib zijn er ook weer golfballen te winnen met het 'Golfgeluid'. Luister nu aflevering 11 van 'Podje Golf'!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu aflevering 11 van 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie