Nieuws

Grootste online golftoernooi

Topgolf organiseert vanaf zaterdag de 9-Shot Challenge, een wereldwijd toernooi waar ook Nederlandse golfers op de drivingrange én online aan mee kunnen doen.
Beeld: Topgolf

Beeld: Topgolf

Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 februari nemen deelnemers het wereldwijd tegen elkaar op in de 9-Shot Challenge. De opdracht bestaat uit negen approach shots slaan met afstanden tussen 86 en 170 meter. Het decor voor 'The Global Challenge' is de beroemde baan van Pebble Beach. Men verwacht meer dan vijftigduizend deelnemers, en daarmee is het waarschijnlijk het grootste online golftoernooi.

Op de driving range én online

Het unieke aan deze nieuwe vorm is dat je op twee manieren kan meedoen: op een drivingrange met het Troptracer systeem (klik hier voor de locaties in Nederland), maar ook online in World Golf Tour (WGT), een gratis online golfgame voor je mobiele telefoon (of computer) met 30 miljoen gebruikers. Na Pebble Beach worden in de toekomst virtuele toernooien georganiseerd op beroemde banen als Kiawah Island, Torrey Pines en Royal St. George's.

Topgolf is bekend van de innovatieve en moderne drivingranges en ook Toptracer. Inmiddels zijn er meer dan 8.500 Toptracer Ranges in 31 verschillende landen. Op een Toptracer range - in Nederland zijn er 7 Toptracer ranges - werkt het als volgt:

Lees meer over
Banen