Nieuws

'Speel jij ook met verkeerde clubs?'

Gerard en Sietse praten in aflevering 16 van Podje Golf met clubfitter Rob Verhappen. Wat is het nut van clubfitting en wat moeten luisteraars weten over de golfclubs in hun tas?
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Wat heb jij in je golftas? Het gaat over clubfitting in aflevering 16 van 'Podje Golf'. Gerard en Sietse praten met clubfitter Rob Verhappen van Golf Etc.. Wat is het nut van clubfitting? Waar gaat het fout met het materiaal van de gemiddelde golfer en welke tips heeft Rob voor de luisteraars?

Natuurlijk zijn er weer golfballen te winnen met het 'Golfgeluid' en in 'Even bellen met...' biedt Sietse zijn excuses aan en krijgen beide mannen een uitnodiging om aan hun billen te werken...Luister nu naar aflevering 16 van 'Podje Golf'!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie