Nieuws

'Doe dit om je nieuwe WHS-handicap te verlagen!'

Wat kan jij doen om in 2021 je WHS-handicap te verlagen? De broers Richard en Robin Kind - allebei ex-tourpro en nu golfleraar - geven tips in een nieuwe aflevering van 'Podje Golf'.

In de eerste aflevering van een nieuw jaar 'Podje Golf' spreken Gerard Louter en Sietse Herrema met de broers Richard (35) en Robin Kind (29). De ex-tourprofessionals zijn golfleraar - op de Haagsche en Leeuwenbergh -  en beantwoorden een aantal vragen. Hoe train je gericht? Wat kan je doen aan een slice? Moet je in de swing naar de bal blijven kijken? Een leerzame aflevering waarin de broers tips geven om je spel te verbeteren en je handicap te verlagen. Ook het golfgeluid en de column van Ibtihal Jadib zijn natuurlijk terug.

'Verlaag je WHS-handicap met de tips uit de podcast!'

Luister nu!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie