Nieuws

'Wil jij écht een betere golfer worden?'

Gerard en Sietse praten in aflevering 15 van Podje Golf met Taco Remkes en Reinier Saxton over hun vroegtijdig beëindigde carrières. Allebei gebruiken ze hun ervaringen en begeleiden ze talent naar de top. Wat is er nodig om die top te bereiken, en wat kunnen amateurs daarvan leren?
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Garantie op een florissante golfcarrière bestaat niet. Ook niet als je drie keer op de Challenge Tour wint of het Brits Amateur op je naam schrijft. Wat kunnen we leren van ex-tourprofessionals Taco Remkes (36) en Reinier Saxton (33)? De twee grote golftalenten zijn samen goed voor een flink aantal toernooioverwinningen, maar zijn niet meer actief in het profcircuit. Hoe kijken ze terug op hun carrière? Wat hadden ze anders gedaan, en hoe gebruiken ze deze ervaringen in hun huidige rol als coach van nieuw jong Nederlands golftalent? Wat heb je nodig om de top te bereiken in golf, en hoe kunnen amateurs hun beste golf spelen? 

De twee topspelers geven ook tips waar je als luisteraar veel aan hebt! Naast het golfgeluid praten we met Ronald de Boer in 'Even bellen met...'. Luister  nu naar aflevering 15 van 'Podje Golf'!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie