Nieuws

'Wat maakt een golfbaan goed of slecht?'

Wat maakt een golfbaan goed of slecht en wat is de 'beste' baan van Nederland? In aflevering 14 van 'Podje Golf' spreken Gerard en Sietse met golfbaanarchitect Frank Pont. Als je alles wilt weten over golfbaanarchitectuur mag je deze aflevering niet missen!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Wat maakt een golfbaan goed of juist slecht? In aflevering 14 van 'Podje Golf' praten Gerard en Sietse met golfbaanarchitect Frank Pont. Wat vindt de invloedrijke architect, die geen blad voor de mond neemt, van de Nederlandse golfbanen? Wat is zijn top-3? Bij welke baan jeuken zijn handen? Waarom is de routing (de volgorde en plaatsing van holes op een golfbaan) zo belangrijk? Als je meer wilt weten over golfbaanarchitectuur mag je deze aflevering niet missen! Naast het golfgeluid is er een nieuwe rubriek: 'Even bellen met...'. Luister nu naar aflevering 14 van 'Podje Golf'!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie