Nieuws

'Help, ik wil ook verder slaan!'

Luister de derde aflevering Podje Golf, de podcast van GOLF.NL. Gerard Louter en Sietse Herrema gaan op onderzoek uit om te ontdekken hoe jij verder kan slaan!

Iedereen wil ver slaan, maar hoe doe je dat? In deze aflevering van Podje Golf gaan Gerard Louter en Sietse Herrema op onderzoek uit: hoe kun je met de driver maximale lengte krijgen? De droom van elke golfer toch? Samen met Timothy Beumer van Trackman (het meetapparaat dat nauwkeurig registreert hoe ver een bal vliegt) worden ze geconfronteerd met hun eigen prestaties met de driver. Benieuwd naar de nieuwe aflevering en de eerste gesproken column van Ibtihal Jadib, die recent is begonnen met golf, en wil jij ook knallende drives slaan? Je vindt het in deze podcast!

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (klik op een van de logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via redactie@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Waar gaat Podje Golf over?

De podcast van GOLF.NL is er voor iedereen die ook maar ‘iets’ met golf heeft. Topgolf is een onderdeeltje, maar veel belangrijker zijn de onderwerpen waarmee de gewone golfer in deze sport te maken krijgt. Vaker en beter willen golfen, de golfbaan als tweede thuis, golfen met familie en vrienden, de regeltjes van golf, het handicapsysteem, de frustratie die op de loer ligt, het plezier dat je aan golf kunt beleven en ga zo maar door. Ook is er iedere aflevering een voorgelezen column van Ibtihal Jadib die recent is begonnen met golf.