Nieuws

'Is opleving golf tijdelijk?'

Luister de tweede aflevering van Podje Golf. Hosts Gerard Louter en Sietse Herrema van GOLF.NL praten met Jeroen Stevens, de directeur van de NGF, over de populariteit van golf in coronatijd.

Golf is populair in tijden van corona. In de tweede Podje Golf praten Gerard Louter en Sietse Herrema van GOLF.NL met Jeroen Stevens, de directeur van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, over de opleving van golf. Is deze 'hype' tijdelijk? Naast de resultaten van Anne van Dam en Joost Luiten praten de heren ook nog over de eerste golfles van Gerard en wordt er gebeld met de columniste van Podje Golf: Ibtihal Jadib.

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten. Vergeet je niet te abonneren om geen aflevering te missen.

Waar gaat Podje Golf over?

De podcast van GOLF.NL moet er zijn voor iedereen die ook maar ‘iets’ met golf heeft. Topgolf is een onderdeeltje, maar veel belangrijker zijn de onderwerpen waarmee de gewone golfer in deze sport te maken krijgt. Vaker willen golfen, beter willen golfen, de golfbaan als tweede thuis, golfen met familie en vrienden, de regeltjes van golf, het handicapsysteem, de frustratie die op de loer ligt, het plezier dat je aan golf kunt beleven en ga zo maar door.

Feedback welkom

Uiteraard staan we open voor feedback. Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via redactie@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!