Nieuws

Familiegolftoernooi voor eigen clubkas

Nu de coronamaatregelen langzaam versoepelen, kunnen ook de agenda’s weer gevuld worden met familieactiviteiten. Veel clubs organiseren - weliswaar op een alternatieve manier - een NGF Familietoernooi.

Golfen is natuurlijk bij uitstek de sport om met de familie te spelen. In 2020 heeft de NGF ervoor gekozen om de opzet van het Familietoernooi aan te passen zodat er ondanks de beperkingen kan worden gedacht in kansen.

Golfen voor je eigen cluppie

Er wordt gegolft voor de eigen clubkas en hoe meer deelnemers de club werft, hoe meer kans er wordt gemaakt op mooie prijzen. Daarnaast worden de clubs gestimuleerd om zoveel mogelijk jonge jeugd te laten deelnemen.

Je kunt je eigen club steunen door je in te schrijven voor het familietoernooi of een open toernooi bij de club van jouw familie. Organiseert jouw club ook een familietoernooi, in welke vorm dan ook? Zorg er dan voor dat deze ook bij de NGF bekend wordt.

De aanpak van de NGF

Clubs die de toernooidatum hebben doorgegeven bij de organisatie van de NGF ontvangen een mooi prijzenpakketje en maken ook kans op prijzen waar de club veel baat bij kan hebben. Zo komt het deelnemerstarief volledig ten goede van de eigen clubkas (of een goed doel waarvoor de club zelf heeft gekozen).

Vanwege de financiële crisis die de coronamaatregelen met zich meebrengen, heeft de NGF ervoor gekozen om de clubs extra te ondersteunen en minder kosten te maken. Wil je meer weten over de aanpak van het NGF Familietoernooi en hoe het toernooi kan worden aangemeld? Lees hier alle informatie voor toernooiorganisatie en clubs.


Lees meer over
Fun