Poulter, Stenson, Garcia en Casey.
Beeld: Golfsupport.nl

Bjørn kiest Casey, Poulter, Stenson en Garcia

5 september 2018 Redactie GOLF.NL
Ryder Cup captain Thomas Bjørn heeft zijn vier wildcards gekozen: Paul Casey, Ian Poulter, Henrik Stenson en Sergio Garcia krijgen het vertrouwen van Bjørn en maken het team van 12 Europeanen compleet.

De Europese captain Thomas Björn maakte woensdag om 15 uur zijn vier wildcards bekend. De Deen gaat met zijn keuze voor Casey, Poulter, Garcia en Stenson (samen goed voor 23 Ryder Cup deelnames) duidelijk voor ervaring, en dus niet voor de huidige vorm, die bij een speler als Sergio Garcia zeer twijfelachtig is.  

De rechtstreekse kwalificatie voor Team Europe eindigde afgelopen zondag met het Made in Denmark-toernooi van de European Tour. De Deen Thorbjørn Olesen kwalificeerde zich als laatste Europese speler rechtstreeks. Het duel tussen Europa en de VS wordt gespeeld van 28 tot 30 september op Le Golf National in Parijs. De 12 spelers van Team Europe op een rij:

VIDEO: bekendmaking wildcards door captain Thomas Bjorn:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Furyk kiest Tiger, Mickelson & DeChambeau 

De Amerikaanse Ryder Cup-captain Jim Furyk maakte dinsdag zijn drie wildcard picks bekend: Tiger Woods, Phil Mickelson en Bryson DeChambeau Maandag onthult hij zijn vierde en laatste captain's pick. Klik hier voor meer informatie over de keuze van Furyk.

}