Op weg naar het KLM Open leren de tweeling Calvin en Wicor Telkamp in 100 dagen golf.

Na 100 dagen plus en een Battle was dan eindelijk voor winnaar Calvin de dag aangebroken op het KLM Open: Beat the Pro. De stoere ijshockeyer uit Utrecht voelde zich het kort gemaaide gras van hole 14 ineens een stukje minder stoer...Ook al had hij de steun van zijn tweelingbroer Wicor als caddie. Maar spelen voor je Handicap 54 op Spandersbosch of één bal slaan te midden van gelouterde professionals en gageslagen door een paar duizend toeschouwers, dat is wel even andere koek. In de laatste aflevering van de 100 Dagen Battle zie je hoe Calvin het er vanaf brengt op het KLM Open. Hoe dan ook, hij en broer Wicor zijn 'gewonnen' voor de golfsport. 

Heb je afleveringen van de serie rondom Calvin & Wicor gemist, kijk ze dan hier terug of op het YouTube-kanaal van GOLF.NL en abonneer je dan direct op ons kanaal om andere leuke video's in de toekomst niet te missen. 

Ben je net als Wicor en Calvin ook begonnen met golf of al een tijdje verknocht aan het spel en vastbesloten om je in de sport vast te bijten en er nog meer plezier uit te halen? Meld je dan gratis aan bij De Golf Academie voor gratis tips en oefeningen van gediplomeerde PGA-professionals. Zowel voor het niveau van de beginner als voor de gevorderde golfer. Golf is een stuk leuker als je het vaker doet en je spel probeert te verbeteren.

Met oefeningen en tips worden beter worden in golf? Meld je dan aan bij de Golf Academie!}