De Garmin Approach S60 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.
Beeld: Garmin

Nieuw golfhorloge van Garmin

15 augustus 2017 Redactie GOLF.NL
Als je niet te veel toeters en bellen wilt op je GPS golfhorloge is het nieuwe model van Garmin misschien niet voor jou, want er zijn weinig dingen die de Approach S60 niet kan.

Het eerste dat opvalt aan de S60 is de stijl van het horloge. Op het oog zou je niet zeggen dat je een golfhorloge om je pols hebt. Handig als je ook op zoek bent naar een horloge voor buiten de golfbaan. 

Wat kan de S60 op de golfbaan? Meer dan 40.000 banen zijn ondersteund en als je de GPS aan zet tijdens het spelen gaat het horloge maximaal 10 uur mee. Als je het horloge en de activity tracker buiten de golfbaan gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, fietsen of zwemmen, gaat de batterij zo'n 10 dagen mee. 
 
Het scherm (touchscreen) van de Garmin is 1,2 inch groot. Het kleurendisplay geeft afstanden (voor, midden, achterkant green, hindernissen, layups, doglegs) en PlaysLike afstanden bij hoogteverschillen. 

Met de AutoShot gametracker worden slagen automatisch gedetecteerd en opgeslagen ter analyse na je ronde. Met Touch Targeting kun je elke locatie op de hole aanraken voor de afstand. De GreenView optie biedt de mogelijkheid om pinposities handmatig aan te passen. 

Nog een leuke extra is de mogelijkheid om je eigen wijzerplaten en apps te downloaden in de store van Garmin. Een functionaliteit die we kennen van de smartwatches, maar nu dus is overgewaaid naar de golfhorloges. De S60 kan je ook verbinden met je smartphone zodat je meldingen krijgt bij inkomende oproepen, e-mails en andere berichten.

De Garmin Approach S60 is vanaf nu verkrijgbaar in een versie met een zwarte of witte polsband. Er is ook een premium versie met een keramische rand en een zwarte polsband van leer.

€ 449,99
€ 549,99 (premium versie)

  • Bekijk hier de GOLF.NL-review van de TomTom Golfer 2Apple Watch Series 2Bushnell Neo iON en de Samsung Gear S3
  • Meer info bij Garmin
  • Alle functies van de Garmin S60 uitgelegd in een korte video van Garmin:

    Lees meer over

    Equipment