Beeld: NGF
NGF

NGF-pas digitaal in app GOLF.NL

Beeld: NGF
De app van GOLF.NL is een fijne tool waarmee je onder meer digitaal je scorekaarten kunt invoeren, maar er is nog een handige functionaliteit: jouw NGF-pas is namelijk digitaal in de app zichtbaar!

Nooit meer zoeken dus naar je pasje als je ergens wilt gaan golfen en je pasje moet laten zien. Die zit voortaan in de app van GOLF.NL. Je hoeft dan alleen nog je mobiele telefoon bij de hand te hebben. En als je jouw digitale pas hebt laten zien, kun je in één zucht je scorekaart voor de baan die je gaat spelen open. Handig toch?

Steeds meer digitaal

Het digitaliseren van de NGF-pas maakt het voor de golfer dus nog een stukje makkelijker en is bovendien ook uit milieuoogpunt een maatregel die past bij deze tijd. Golfclubs kunnen vanaf nu ervoor kiezen om al hun leden, of individuele leden, geen fysieke NGF-pas meer toe te sturen. De standaard keuze is op dit moment dat alle leden ook een fysieke pas krijgen, maar dit kan per lid (of voor alle leden) gewijzigd worden naar digitaal. Vind je het zonde dat er een plastic NGF-pas voor jou wordt gemaakt? Geef dan bij je club aan dat je geen plastic pas nodig hebt.

De digitale pas vind je ook terug in de desktop variant mijn.golf.nl, de online portal van jouw registratie waar je ook een mooi overzicht van jouw golfprestaties kunt bekijken. 

App Golf.nl NGF Pas
           

Heb je de app nog niet? Download 'm dan nu: iPhone | Android


Een account aanmaken doe je zo:

1. Download de app GOLF.NL en open de applicatie.

2. Selecteer “Account aanmaken” in het beginscherm.

3. Voer je NGF-nummer in (dat nummer staat op de voorkant van je NGF-pas).

4. Voer je barcode-nummer in (dat nummer staat op de achterkant van je NGF-pas).

5. Voer het e-mailadres in waarmee je wilt inloggen en klik op “Verder”.

6. Kies een wachtwoord en klik op “Verder”.

Lees meer over
NGF Handicap