App GOLFNL

Ontdek mijn.golf.nl

Heb je al eens ingelogd op mijn.golf.nl? Het is de desktop-/tablet-variant van de populaire app GOLF.NL. Ideaal voor alle golfers die graag op een groter scherm scores willen indienen, statistieken willen bekijken en op de hoogte willen blijven van activiteiten van vrienden op de golfbaan.

Mijn.golf.nl voor alle golfers met een NGF-nummer!

Alle golfers in Nederland met een NGF-nummer kunnen gratis op de website van Golf.nl inloggen. De mijn.golf.nl-omgeving vind je rechtsboven op deze website. Heb je nog geen account, dan kan je met je NGF-nummer en barcode direct een account aanmaken. Ga dan naar registreer en vul de benodigde gegevens in. Eenmaal ingelogd heb je gelijk inzicht in je actuele handicap, ranking en statistieken.

Wat heb ik aan mijn.golf.nl?

In de mijn.golf.nl-omgeving zie je veel functionaliteiten die je kent van de app (ga naar golf.nl/app als je de app nog niet hebt). Mijn.golf.nl is handig als je geregeld GOLF.NL bezoekt en op een groter scherm je scores, birdies en rankings wilt bekijken.

Dashboard

Je begint bij het 'Dashboard', de plek waar alle belangrijke informatie is verzameld. Via het dashboard klik je snel door naar de verschillende onderdelen.

Mijn spel

Klik op 'Mijn spel' voor een grafiek van je handicapverloop. Ook kun je hier al je scores terugvinden.

Prestaties

In het menu 'Prestaties' staat een overzicht van je noteringen in de verschillende rankings. Zo zie je in de handicapranking hoe je het doet ten opzichte van je vrienden, de mensen op je club, je woonplaats, provincie, leeftijdsgenoten en alle Nederlandse golfers die gek zijn van golf. 

In de 'Birdieranking' zie je hoeveel punten je hebt verdiend met jouw (netto) birdies, eagles en albatrossen. Ook staan hier al je awards op een rij die je hebt verzameld. Denk dan aan awards voor handicapverbetering, stableford high-scores, aantal gespeelde rondes, hoeveel verschillende banen je hebt gespeeld en natuurlijk het aantal birdies. Deze awards zijn allemaal te delen via social media (Twitter, Facebook). 

Op de baan 

Onder het kopje 'Op de baan' zie je meer informatie over de club waar je lid bent, je home course en andere banen die je hebt opgeslagen.

Vrienden

Met wie ben jij bevriend op mijn.golf.nl? Onder 'Vrienden' zie je op de tijdlijn de laatste golfactiviteiten van iedereen die je volgt - de handicap van een vriend of vriendin, het aantal birdies dat een clubgenoot heeft gemaakt en is het mogelijk om vrienden toe te voegen. Echter 'reageren' op een activiteit van een vriend is alleen mogelijk binnen de app GOLF.NL.

Alle functionaliteiten van mijn.golf.nl vindt je ook terug in de app GOLF.NL. Ga naar golf.nl/app voor meer informatie. Registreer, log in en ga de baan in!

Download nu de app GOLF.NL!

De app GOLF.NL is er voor iedereen met een NGF-nummer. Ga naar golf.nl/app om de app te downloaden  (iPhone & Android).

Lees meer over
App GOLFNL