Starttijd via de app GOLF.NL

Het reserveren van starttijden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ruim 70 golfbanen door heel Nederland zijn bij GOLFGO aangesloten en de verwachting is dat er snel meer volgen. Alle golfers kunnen hier hun voordeel mee doen en heel eenvoudig via de app GOLF.NL een starttijd reserveren. Ideaal om de komende zomerperiode op verschillende banen te spelen.

Het reserveren van een starttijd kan op 2 manieren:

 1. Via de App GOLF.NL
 2. Website GOLFGO.NL  

Je kan online via de website GOLFGO een starttijd reserveren. Nog makkelijker reserveer je een starttijd via de app GOLF.NL.

Reserveren vanuit de app GOLF.NL werkt snel en overzichtelijk. Het starttijden systeem 'GOLFGO' herkent je namelijk direct als golfer. Bovendien kan je nu aan je flight meteen een (gast)speler uit je vriendenlijst toevoegen.

Instructie starttijd reserveren via de app:

 1. Klik op ‘Golfen’ onderin het startscherm.
 2. Klik op ‘Starttijd reserveren’.
 3. Vanuit de app word je doorgestuurd naar de GOLFGO-omgeving. (Binnen het boekingsproces herkent GOLFGO je als golfer. Naam en NGF-nummer worden namelijk automatisch meegestuurd)
 4. Zoek op plaats en/of baan. Scroll en kies de baan.
 5. Selecteer datum, tijd, aantal holes en aantal spelers.
 6. Rond de reservering af door op 'Reservering afronden' te klikken.
 7. Zoals bij punt 3 is omschreven, staat nu je naam in het scherm vermeld.
 8. Je kan extra speler(s) toevoegen vanuit je vriendenlijst. Als je die niet hebt kan je handmatig een gastspeler toevoegen.
 9. Vermeld je telefoonnummer zodat de club je mogelijk kan contacteren.
 10. Vink daarna op akkoord voor de privacystatement en klik op ‘Starttijd reserveren’.
Starttijden golfgo button
Starttijden golfgo tijds datum dag
Starttijden golfgo afronden reservering app golfnl

Teamgevoel

"Het is fantastisch om te zien dat de Solheim Cup in meerdere Europese landen wordt georganiseerd de komende jaren", reageert de Schotse Catriona Matthew. De Solheim Cup-ster won de beker al vijf keer (drie keer als speelsters en twee keer als captain). "Spanje is de organisator in 2023 en Nederland dus over vier jaar. Dat zal de jeugd inspireren om zich in het team te spelen. En Bernardus is ook nog eens een geweldige golfbaan."

Matthew: "Normaal gesproken is golf een individuele sport, maar bij de Solheim Cup is dat helemaal anders. Het teamgevoel vindt iedereen geweldig met de twaalf spelers, de captain, vice-captains en de rest. Dat brengt iedereen samen in die week. Het is de meest angstige, maar direct de beste ervaring van je leven."

Lees meer over
App GOLFNL