App GOLFNL

Daag jezelf uit en ga op prijzenjacht in de Golf.nl-app

Het toptoernooi Big Green Egg Open (BGEO) zit er weer op en het golfseizoen is bijna ten einde. Nu is het weer tijd om zelf te gaan golfen - en dat kan nog prima in het najaar! Een mooie gelegenheid om je awardkast te vullen met de app Golf.nl. Zijn jouw bronzen awards inmiddels al zilver of goud?

Daag jezelf uit!

Naast het reserveren van starttijden, het bijhouden van je handicap en het volgen van je vrienden op de golfbaan, kan je met de app GOLF.NL je eigen awards verzamelen. Onder het kopje 'Prestaties' in de app vind je naast de verschillende rankings (waarmee je jezelf kunt vergelijken met golfers op je club, in je stad, provincie en heel Nederland) ook je awardkast.

 

Hoe vol is jouw awardkast?

Hopelijk is jouw awardkast net zo gevuld als deze, of zelfs verder gevuld!

Vullen maar

Er zijn heel veel verschillende awards binnen één ronde te verzamelen! Bronzen, zilveren en gouden. Zo krijg je onder andere awards voor het aantal gespeelde rondes, het laagste dagresultaat, het aantal birdies en eagles. Als je je eerste qualifyingronde hebt ingevuld in de app GOLF.NL zie je direct de eerste bronzen awards in de app verschijnen.

 

bronzen awards app golf.nl
 

Aantal rondes

Voor je eerste ronde van het jaar krijg je een bronzen award. Speel je er tien? Dan krijg je zilver. Voor goud moet je twintig rondes spelen. 

Birdies en eagles

Als je de eerste birdie van het jaar hebt gemaakt, krijg je de bronzen birdie award. Heb je in een jaar tien birdies gemaakt, dan wordt dat met de zilveren award beloond. Voor goud heb je 25 birdies nodig. Bij eagles is de verdeling 1 (brons), 5 (zilver), 10 (goud).

Dagresultaat-award

Voor elke qualifyingronde die je speelt krijg je een dagresultaat, een getal dat je prestatie van die dag weergeeft. Zie het als de handicap die je die dag hebt gespeeld. Voor het berekenen van je handicap wordt er gekeken naar je laatste twintig dagresultaten, waarbij het gemiddelde van de beste acht je handicap is (klik hier als je meer wilt weten over de berekening van je handicap). Als je je laagste dagresultaat verbetert krijg je daar de 'Dagresultaat-award' voor. Zie het als je persoonlijke record op de golfbaan! Er is een award voor je laagste dagresultaat in een 9 holes-ronde en een award voor 18 holes!

dagresultaat award app golf.nl

Aantal gespeelde banen

Voor elke nieuwe baan die je hebt gespeeld, krijg je een award (zie onder). In de app kan je zo heel eenvoudig bijhouden hoeveel verschillende banen je hebt gespeeld.

Volg je vrienden en deel je awards!

Voeg al je vrienden toe in de app GOLF.NL zodat je kunt zien hoe zij het doen op de golfbaan. Bekijk de awards van je vrienden en deel je eigen awards op social media.

Lees meer over
App GOLFNL