App GOLFNL

Heb jij je eerste award van 2020 al binnen?

Het golfseizoen is begonnen en het is tijd om de eerste awards van het jaar te verzamelen met de app GOLF.NL! Heb jij de bronzen award voor je eerste qualifying ronde van het jaar al binnen?

Daag jezelf uit!

Naast het bijhouden van je handicap en het volgen van je vrienden op de golfbaan, kan je met de app GOLF.NL je eigen awards verzamelen. Onder het kopje 'Prestaties' in de app vind je naast de verschillende rankings (waarmee je jezelf kan vergelijken met golfers op je club, in je stad, provincie en heel Nederland) ook je awardkast.

 

Lege awardkast?

Als je dit jaar nog niet gespeeld hebt, is je awardkast nog leeg...

kast awards app golfnl

Vullen maar

...maar dat is niet erg, want er zijn heel veel awards die je al in je eerste ronde kunt verzamelen!

Er zijn bronzen, zilveren en gouden awards. Zo krijg je o.a. awards voor het aantal gespeelde rondes, het verbeteren van je handicap, het aantal birdies en eagles. Als je je eerste qualifying ronde hebt ingevuld in de app GOLF.NL zie je direct de eerste Bronzen awards in de app verschijnen!

 

Handicapverbetering

Als je jouw handicap in een jaar met 5% hebt verbeterd, krijg je daar een bronzen award voor. Voor zilver heb je 10% nodig, voor goud 15%. 

Aantal rondes

Voor je eerste ronde van het jaar krijg je een bronzen award. Speel je er tien? Dan krijg je zilver. Voor goud moet je 20 rondes spelen. 

Birdies en eagles

Als je de eerste birdie hebt gemaakt, krijg je de bronzen birdie award. Heb je tien birdies gemaakt, dan wordt dat met de zilveren award beloond. Voor goud heb je 25 birdies nodig! Bij netto eagles is de verdeling 1 (brons), 5 (zilver), 10 (goud).

Aantal gespeelde banen

Voor elke nieuwe baan die je hebt gespeeld, krijg je een award (zie onder). In de app kan je zo heel eenvoudig bijhouden hoeveel verschillende banen je hebt gespeeld.

Volg je vrienden en deel je awards!

Voeg al je vrienden toe in de app GOLF.NL zodat je kunt zien hoe zij het doen op de golfbaan. Bekijk de awards van je vrienden en deel je eigen awards op social media.
Maak een plannetje om meer uit je golfseizoen te halen, succes! 

 

 

Lees meer over
App GOLFNL