App GOLFNL

Voeg je vrienden toe in de app GOLF.NL!

Heb jij al je vrienden en familie toegevoegd in de app GOLF.NL? Volg op de voet wat al je vrienden doen op de golfbaan!

In de nieuwste versie van de app GOLF.NL blijf je nog beter op de hoogte van wat je golfvrienden aan het doen zijn. In het profiel van je vrienden zie je nu ook hun handicap, waar ze lid zijn en welke awards ze hebben gewonnen. 

Wat staat er op mijn tijdlijn?

Op je tijdlijn zie je alles wat je vrienden hebben gedaan op de golfbaan. Waar en hoe ze hebben gespeeld en welke awards ze hebben gewonnen? Jouw vrienden kunnen ook zien wat jij hebt gedaan.

Een leuke functie van de app is dat je kunt reageren op de prestaties van al je golfvrienden. Geef complimentjes voor die mooie birdie of nieuw gespeelde baan en maak een afspraak om samen de baan in te gaan. Met de app GOLF.NL kun je nog nog actiever communiceren met je golfvrienden, die net als jij liever op de golfbaan dan thuis op de bank zitten. 

Hoe voeg ik mijn vrienden toe?

Voeg je vrienden toe door op het 'plusje' links bovenin je tijdlijn te drukken (zie afbeelding onder). Kies voor de optie 'Zoek binnen deze app'. Zoek vervolgens op naam, of NGF-nummer.

Heb je vrienden en/of vriendinnen die de app nog niet gebruiken? Nodig hen dan heel eenvoudig uit door op het plusje te drukken en de optie 'Uitnodigen voor deze app' te kiezen. Je kunt dan vervolgens kiezen uit WhatsApp, e-mail, sms of social media.

Lees meer over
App GOLFNL