golfbal op tee en driver

Wedstrijden

Vind je het leuk om een wedstrijd of toernooi te spelen? Hier vind je een overzicht van open wedstrijden en toernooien op Nederlandse golfbanen.

Open wedstrijden

Hieronder volgt een overzicht van open golfwedstrijden. Tips? Mail redactie@golf.nl. Kijk ook op de website van Waar kan ik wedstrijden spelen? Daar kunnen clubs en banen wedstrijden onder de aandacht brengen. Klik hier. voor de Open Wedstrijdkalender in pdf vorm.

28 april - ANWB Golf Dutch Student Masters

Een golftoernooi voor studenten en young professionals van 18 tot 30 jaar, georganiseerd door de Eindhovense Studenten Golf Vereniging. Er wordt gespeeld op Golf & Country Club Gendersteyn in Veldhoven. Klik hier voor informatie.

11 mei - Open Betuwse Golfkampioenschappen

Golfers met een handicap onder de 30 kunnen meedoen aan de Open Betuwse Golfkampioenschappen op Golfbaan Landgoed Welderen. Er wordt op 11 mei in drie handicapcategorieën gestreden om de titel 'Open Betuws Golfkampioen'. Categorie I speelt strokeplay. Categorie II en III spelen stableford. De organisatie van de kampioenschappen ligt in handen van Golfclub Welderen en Golfbaan Landgoed Welderen. Er is gekozen voor 11 mei omdat dit de dag is na Hemelvaart. Hierdoor worden veel amateurgolfers in de gelegenheid gesteld om deze vrije dag een sportieve invulling te geven. Meer informatie: welderen.nl.

13 mei - Wedstrijd om de Gouden Amsterdammer

Open Golfclub Olympus organiseert een Open Amsterdamse golfweekend. Onderdeel van dit weekend is een competitieve wedstrijd op zondag 13 mei waarbij wordt gestreden om de Gouden Amsterdammer. Meer informatie: dehogedijk.nl/deopen.

15 mei - Old Caddie Open

Het Old Caddie Open 2018, een jaarlijkse golftoernooi voor oud-caddies, wordt dit jaar gespeeld op Golfpark Wilnis. Na een 18-holes wedstrijd is er een prijsuitreiking, een borrel en diner. In 2017 won Jan van Zandvoort. ‘Oud-caddies’ hebben in het verleden hun diensten verleend aan amateurs of professionele golfers. Zij zijn zelf ook nog actieve golfers, vaak nog op een hoog niveau. Informatie: klik hier

19 mei - Westwoud Open

De eerste editie van het Westwoud Open op Golfbaan Westwoud in Noord-Holland is 'een gezellig maar zeker ook prestatiegericht golftoernooi'. Er zal worden gespeeld in drie categorieën en met aangepaste spelvormen: hcp t/m 12 strokeplay, hcp 12,1 - 24 stableford 100%, hcp 24,1 - 36 stableford 75%. De kosten voor inschrijving bedragen 35 euro. Kijk op hollandgolfevents.nl.

21 mei - NK Tweezijdig Golfen

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, wordt de zevende editie van het Nederlands Kampioenschap Tweezijdig Golfen gehouden. Het wedstrijdconcept is uniek: deelnemers golfen 9 holes rechts en 9 holes links. Het toernooi op Golfbaan Molenslag wordt georganiseerd door Iron Shirt of Golf. De par-28 baan van Molenslag ligt in Barsingerhorn, nabij Schagen in de kop van Noord-Holland. Behalve de eeuwige roem ontvangt de winnaar een mooie prijs van 499 euro. Vorig jaar was die voor PGA professional Tjerk van der Horst. Beste amateur was toen Reinoud Eleveld. Meer informatie: ironshirt.golf.

26 mei - Care For Life Jeugd Open

Het Care For Life Jeugd Open wordt gespeeld op Crayestein Golf. Het is een officieel door de NGF erkend jeugdtoernooi. De uitslagen tellen mee voor de nationale Van Lanschot jeugdranglijst. Jeugd geboren tussen 1996 en 2004 kan meedoen. Informatie: careforlifejeugdopen.nl.

26 mei -Voorschoten Open Golftoernooi

Twaalfde editie van een wedstrijd voor het goede doel die georganiseerd wordt door de Voorschotense Golfclub (VGC) in samenwerking met Sportfondsen Voorschoten en Yourlife Sportsclub. Voorschoten wordt omgetoverd in een 18-holes baan op sportvelden, in parken en op Golfbaan het Wedde. Het goede doel dit jaar is Stichting ALS Nederland. Informatie: voorschotenopen.nl.

26-27 mei - Lauswolt Open

Op 26 en 27 mei spelen Nederlandse topamateurs (heren) en pro's (heren) een individueel strokeplay-toernooi. Amateurs en professionals kunnen punten verdienen voor de NGF ranking en de PGA Holland-ranglijst. Het Lauswolt Open is ook een teamwedstrijd tussen de amateurs en pro's. Opmerkelijke hol-in-one prijs: een Harley Davidson ter waarde van 21.000 euro op hole 17. Meer informatie is te vinden op de website van het Lauswolt Open.

27 mei - Hooge Graven Open Jeugd Toernooi

De zevende editie van het Hooge Graven Open Jeugd Toernooi. Speciaal dit jaar is een vierde categorie voor jeugdspelers met een handicap tussen de 36,0 en 54,0. Zij spelen onder begeleiding negen holes op de grote baan. Inschrijven en meer informatie via: hoogegraven-jeugd.nl.

28 mei - Derde editie Golfen 4 War Child

De stichting Golf4Charity organiseert voor de derde keer een fundraising-toernooi voor War Child Nederland. Dit jaar wordt gespeeld op de Goyer in Eemnes. Er is catering in de baan, verzorgd door restaurants en cateraars waaronder het Oesterwijf, het Kaaps wijnhuis en restaurant Faulk. Er is ook een aangeklede borrel met hapjes van de Goyer, live muziek, een loterij met prijzen en een veiling van bijzondere items. De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en Transavia en betreft een luxe golfreis voor twee personen naar Precise Hotel El Rompido in Spanje, inclusief vijf greenfees en vliegtickets naar Faro. Tijdens de wedstrijd zijn er 'uitdagingen' zoals een 'Beat the Pro' en een hole-in-one challenge waarbij een auto kan worden gewonnen. Acteur Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om de dag te openen en aan het einde van de dag de cheque in ontvangst te nemen. Meer informatie: golf4charity.nl/war-child

31 mei - FBBB (heren senioren) op De Dommel

Op deze datum organiseert Golfclub De Dommel in St. Michielsgestel voor de 36e keer de Four Ball Better Ball wedstrijd voor heren senioren. De wedstrijdvorm van deze NGF-wedstrijd is net zoals andere jaren FBBB (Four Ball Better Ball) met 90% handicapverrekening. Dit is een teamwedstrijd waarbij steeds de beste stableford-score van twee samenspelende deelnemers per hole genoteerd wordt. De gezamenlijke handicap per paar mag maximaal 32 zijn. Inschrijven kan vanaf 1 april 2018 op de website gcdedommel.nl. Doe dit wel snel, want er kunnen slechts 60 paren meedoen en zoals altijd geldt: wie het eerst komt … 

1-3 juni iGolf Rhoon Open

Een open toernooi op Golfbaan Rhoon voor golfers uit Rotterdam en omstreken. Op vrijdag of zaterdag zijn de voorrondes en de finale is op zondag. Er wordt gespeeld in 3 categorieën:
Categorie 1: handicap 0-12 (bruto strokeplay)
Categorie 2: handicap 12-24 (netto strokeplay, max.4)
Categorie 3: handicap 24-36 (netto strokeplay, max.4)
Spelers met een hogere handicap kunnen ook inschrijven, maar zullen starten van handicap 36. Meer informatie: rhoonopen.nl.

4 juni - NK Golfspelende Journalisten 

De Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten organiseert het Open NK Golf voor Journalisten voor de vierde keer. Dit keer wordt gespeeld op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Informatie: NVGJopenNK@gmail.com.

16 juni - Lonneker Staete Junior Cup

Een jeugdwedstrijd op het Rijk van Sybrook die meetelt voor de NGF Junior Ranking. Voor jeugd met handicap 24 en lager. Meer informatie: sybrookjuniorcup.nl en op Facebook.

16 juni - Landelijk Open Golf & Bridge Wedstrijd

Op Golfbaan Dirkshorn in Noord-Holland wordt op zaterdag 16 juni de Landelijk Open Golf & Bridge Wedstrijd gehouden. Het kampioenschap onder auspiciën van de NBB en NGF staat open voor bridgers en golfers van alle niveaus. De golfwedstrijd gaat over negen holes en de bridgewedstrijd bestaat uit 24 spellen. Het inschrijfgeld bedraagt 47,50 euro per persoon. Meer informatie: nbbclubsites.nl.

22-23 juni - Hilversumsch Senior Open

Op de Hilversumsche Golf Club wordt op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni de tweede editie van het Hilversumsch Senior Open gehouden. Het toernooi richt zich op 'de Nederlandse topgolfers onder de senioren die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en een flinke portie gezelligheid'.
Voorwaarden voor inschrijving: heren en dames van 50 jaar en ouder en een maximale handicap van 18. Zowel op vrijdag als op zaterdag wordt 18 holes strokeplay gespeeld. Op vrijdag is er een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting en op zaterdag een prijsuitreiking. Voor wie wil overnachten is er een logeerservice. Meer informatie: hilversumschegolfclub.nl.

22 juni - Golf4Health event op Kleiburg

Een benefietwedstrijd georganiseerd door Stichting Vrienden van de Health Promoters. In elke flight speelt een bekende of bijzondere Nederlander mee, bijvoorbeeld Aron Winter, Mariska van Kolk, Willy en René van de Kerkhof, Tom Okker, Ramon Beuk, Piet Schrijvers of Klaas Wilting. Een flight voor drie personen kost 750 euro, alleen spelen kost 250. Inclusief ontvangst met koffie en gebak, lunchpakket, aangeklede borrel, snack met drankje op de baan en diner. Het goede doel is Health Promotion South Africa Trust. Kijk voor meer informatie op golf4health.nl.

23 juni - Golf4life op Hooge Graven Golfclub Ommen

Van zonsopgang (05.00 uur) tot zonsondergang (21.30 uur) worden zo veel mogelijk holes gespeeld om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De topflight van Hooge Graven zal proberen minimaal 100 holes te spelen. Als niet-lid kun je een starttijd boeken, spelen met vrienden/familie/kennissen en daarmee het goede doel steunen. Informatie: hoogegraven.nl

23 juni - Charity Golf Event

De vierde editie van het Charity Golf Event voor de Stichting Superkatten in Hellouw. De dag bestaat uit enkele golfactiviteiten, maar ook jeu de boules, boogschieten en darts. Informatie: charitygolfevent.nl.

23-24 juni Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen

De tiende editie. De spelvorm is strokeplay zonder handicapverrekening en deelnemers dienen handicap 20,0 of lager te hebben. De indeling vindt plaats op volgorde van handicap. De beste bruto score wordt beloond met een prijs t.w.v. 500 euro (dames en heren). Ook zijn er prijzen voor de runner-up (bruto), de beste en tweede beste netto score (dames en heren) en een speciale prijs voor de beste netto score voor een inwoner van Oosterhout. Meer informatie: oosterhoutse.nl.

30 juni - Stippelberg Open

De vierde editie van het Stippelberg Open:

Categorie 1 HCP +8 – 4,5 Strokeplay individueel bruto ((t/m hcp 4,5 telt mee voor de NGF Amateur Ranking)
Categorie 2 HCP 4,5 – 12,5 Strokeplay individueel netto
Categorie 3 HCP 12,5 – 24,0 Stableford individueel

Meer informatie: stippelbergopen.nl en  facebook.com/stippelbergopen.

30 juni - Best Jeugd Open

Voor de derde maal wordt het GolfPlaza - Best Jeugd Open gespeeld. Een topwedstrijd voor jeugdspelers tot 21 jaar met een maximale handicap van 9,9. Het eendaagse toernooi telt mee voor de NGF jeugdranking. Nieuw dit jaar is dat de wedstrijd live wordt uitgezonden op Facebook en dat bezoekers mee kunnen doen aan Beat the Pro. In dit geval zijn de pro's de jeugdspelers! Meer informatie: bestjeugdopen.nl en facebook.com/bestjeugdopen.

30 juni en 1 juli - Rotterdams Golf Open

Het Rotterdams Golf Open wordt gespeeld op de Openbare Golfbaan Kralingen. Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels. Nieuw in 2018 is dat het Rotterdams Golf Open voor het eerst mee telt in de ranking van de Open Amateur Golf Tour. Meer informatie: rotterdamsgolfopen.nl.

2 juli - Vlieg Open op de Drentsche

Het Vlieg Open is sinds 1961 een jaarlijks terugkerend golftoernooi voor actieve en gepensioneerde KLM vliegers. Informatie: vliegopen.nl.

2-22 juli Vlaanderen-Nederland 

Een toernooi dat gespeeld wordt op Brabantse Golf in België. Informatie: vlaned.be.

21 en 22 juli - Capels Senior Open

Een jaarlijks toernooi op Golf & Country Club Capelle aan den IJssel voor senioren die lid zijn van een golfclub aangesloten bij de NGF en een geregistreerde golfhandicap hebben van 28 of lager. De spelvorm is fourball strokeplay (heren-, vrouwen- en mixed teams), twee keer 18 holes. Informatie: seniorgolfopen.nl. (Sinds eind januari is er een wachtlijst.) Een substantieel gedeelte van het inschrijfgeld en een sponsorbijdrage komt ten goede aan een goed doel, de Stichting Leontienhuis.

26-28 juli Duogolf Osnabrückerland Carrousel 

De organisatie van de Duogolf Jaarcompetitie (zie verderop) houdt een driedaags toernooi voor tweetallen op drie Duitse banen: GC Osnabrück-Dütetal, Osnabrücker GC en Artland GC. Informatie: duogolf.eu.

30 augustus - Golf4Air op de Rosendaelsche Golfclub

Op donderdagmiddag 30 augustus vindt Golf4Air plaats op de Rosendaelsche Golfclub. De Rosendaelsche stelt deze dag haar baan gratis ter beschikking aan de Yaren Foundation. Deze stichting (anbi) zamelt geld in voor kinderen die lijden aan taaislijmziekte. De opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan e-health innovaties van het Amalia Kinderziekenhuis. Kinderen met deze ziekte lijden aan chronische longinfecties waardoor ze vaak naar het ziekenhuis moeten. Door deze projecten hoeven ze minder vaak naar het ziekenhuis voor vervelende onderzoeken.
Na afloop van de wedstrijd is er een exclusieve barbecue met wijn. Deelnamefee bedraagt 800 euro per flight van vier. Wie mensen wil uitnodigen voor alleen de barbecue zijn de kosten 45 euro. Inschrijven en informatie via info@yarenfoundation.nl.

8 en 9 september - Haenen Jeugd Open 

De tiende editie van het jeugdtoernooi op Golfpark De Haenen in Teteringen. Er zijn twee categorieën voor jeugd tot 21 jaar: jongens exact handicap t/m 11,4 en meisjes exact handicap t/m 14,9. De spelvorm is strokeplay en er is geen cut. Aanmeldingen worden geregistreerd op volgorde van handicap waarbij lagere handicaps voorrang hebben op hogere handicaps. De eerste prijs is € 250 en de beste jongen en het beste meisje krijgen een wildcard voor het Dutch Junior Open op Toxandria. De tweede prijs is € 175 en de derde prijs is € 125. De inschrijvingstermijn sluit op 26 augustus 2018. Meer informatie: haenenjeugdopen.nl.

17 september - Golfdag Fonds Gehandicaptensport

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club stelt de baan op maandag 17 september 2018 beschikbaar voor een golfdag van Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partner BDO. Ambassadeurs van Fonds Gehandicaptensport zoals Monique Kalkman, Toine van Peperstraten en John van den Brom zetten zich in op de golfdag. Meer informatie over de golfdag: fondsgehandicaptensport.nl. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om de golfsport toegankelijker te maken voor sporters met een handicap. Klik hier voor meer informatie over Sportfonds Golf.

Tours

iGolf Greensome Zomercompetitie Race to Marbella

Van 19 mei tot 6 oktober zijn er wedstrijden van de Greensome Zomercompetitie die georganiseerd wordt door iGolf. Het betreft greensome strokeplay-wedstrijden, dus voor tweetallen. De hoofdprijs van de Race to Marbella is deelname aan een vierdaags toernooi in Spanje. Er wordt gespeeld op De Haenen, De Hoge Dijk, De Scherpenbergh, Golf4All Harderwijk en Midden Brabant. De finale is op De Turfvaert. Meer informatie: www.igolf.nl.

Pin High 18-holes Zomertour

Vanaf 12 mei tot 21 juli 2018 worden wedstrijden van de Pin High 18-holes Zomertour gehouden. De organisatie is in handen van ANWB Golf. De wedstrijden staan open voor alle golfers met handicap 54 of lager. 
Dit jaar zijn er wedstrijden op 13 verschillende golfbanen. De zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend en dat is dit jaar op Aa Saint-Omer Golf Club in Noord-Frankrijk. De wedstrijdkalender en inschrijfmogelijkheden staan vermeld op anwbgolf.nl/golfwedstrijden.

Duogolf Jaarcompetitie

Van 25 mei tot en met 6 oktober worden er wedstrijden gespeeld van de Duogolf Jaarcompetitie op 18-holes golfbanen in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Jaarlijks doen ongeveer 200 golfers mee uit heel Nederland die lid zijn van ongeveer 45 verschillende golfclubs. De duo's die meer wedstrijden spelen, dingen mee naar onder meer een golfreis naar Tsjechië, maar je kunt ook aan slechts één of twee wedstrijden meedoen. Inschrijven voor deze competitie kan t/m 29 april 2018. Meer informatie: duogolf.eu

Golf Only Tour

Golf Only en Holland Golf Events organiseren in 2018 een golftour voor golfers die spelen vanaf handicap 24 of hoger (tot 54). De serie van zes wedstrijden begint op 11 april op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. Er wordt ook gespeeld op Efteling Golfpark, Moyland (Duitsland), Almkreek, Westwoud en De Turfvaert. De Tour is in het leven geroepen om een breder publiek kennis te laten maken met gezellige golfwedstrijden. Meer informatie: golfonlytour.nl.

Noordelijke Golf Tour

De Noordelijke Golf Tour bestaat vijf jaar en telt in 2018 zes wedstrijden op 18-holes banen in het noorden van Nederland. Er zijn drie reguliere wedstrijden op vrijdagen en drie ‘Opens’ op zaterdagen. Naast het Drents en het Gronings Open is er voor het eerst ook een Fries Open (op Golf & Country Club Lauswolt).
Er zijn twee categorieën: strokeplay (backtees) tot handicap 11,9 en stableford (hcp 10 tot 22); met een handicap tussen de 10 en 12 kun je dus zelf kiezen. Voor het klassement tellen de beste vier resultaten mee. De winnaars mogen in Portugal meedoen aan het Golftime Open. Informatie: progolfevents.nl

US Kids Tour

Vanaf 10 maart tot 4 november 2018 zijn er wedstrijden van de US Kids Tour. Er zijn nog meer wedstrijden dan in 2017 en voor het eerst ook twee toernooien net over de grens in Duitsland. De US Kids Tour is voor jeugdgolfers van 5 tot en met 18 jaar. In de wedstrijden zijn er verschillende leeftijdscategorieen. De registratie fee blijft $ 30 (ongeveer € 24) per Tour. De prijs per wedstrijd is verlaagd. Voor negen holes betaal je $ 30 (in plaats van $ 35 in 2017). Voor 18 holes is de prijs in 2018 verlaagd naar $ 35 (in plaats van $ 45). Inschrijven en informatie: dutchkidsgolf.nl/evenementen en uskidsgolf.com.

Open Amateur Tour 

De Open Amateur Tour is een serie strokeplay-wedstrijden voor amateurs en professionals, mannen en vrouwen, van 18 jaar en ouder met een exact handicap van 12,4 of lager. 

11-03-2018 Golfbaan Stippelberg Pre-Season Starter, 18-holes
31-03-2018 GC de Koepel pre-Competitie Starter, 36-holes, strokeplay
12-05-2018 De Keppelse GC Open Amateur, 36-holes, strokeplay
19-05-2018 Het Efteling Golfpark Open Amateur, 36-holes, strokeplay
17-06-2018 GC Almeerderhout Open Amateur, 27-holes, strokeplay
30-06-2018 Rotterdams Golf Open GC Kralingen, 54-holes, strokeplay
07-07-2018 Leeuwenbergh Haags Open, 54-holes, strokeplay
15-07-2018 Landgoed Bleijenbeek Open Amateur, 36-holes, strokeplay
18-08-2018 Edese GC Papendal Open Amateur, 36-holes, strokeplay
25-08-2018 Zaans Open, 36 holes strokeplay
08-09-2018 De Gelpenberg Open Amateur, 36-holes, strokeplay

Informatie: openamateurgolftour.nl.

SingleGolfers.nl

SingleGolfers organiseert het hele jaar wedstrijden en reizen. De kalender voor 2018 is te vinden op singlegolfers.nl/kalender. SingleGolfers.nl is een organisatie voor singles en sportsingles (d.w.z.: de partner golft niet).

Amsterdam Golf Open

In 2018 wordt van april tot oktober opnieuw gestreden om de Amsterdamse eer in het Amsterdam Golf Open. Het is een bedrijvencompetitie voor ondernemers in de regio Amsterdam. De handicap per team van twee personen mag maximaal 72 zijn. Er zijn zes speeldagen op drie golfbanen in Amsterdam (negen holes fourball betterball). Meer informatie: klik hier.

NGF Wedstrijdkalender 2018

Klik hier voor de NGF Wedstrijdkalender van 2018 (pdf). Ga voor meer informatie, inschrijvingen en uitslagen naar www. ngfwedstrijden.com.


Nieuws over wedstrijden

Nobra Golfcompetitie
Inschrijving Nobra Golfcompetitie geopend
07 nov
Glow in the dark golf wedstrijd op Delfland
De populairste wedstrijd op Delfland
13 okt
golf driver en bal
Wedstrijd spelen? Kijk hier!
01 okt
Pennard GC
Banen&clubs blog: Natuurgolfbaan op Terschelling
31 jan
Edda Huzid
Banen&clubs blog: Inschrijving Duogolf competitie geopend
30 dec
Open Golf Zandvoort
Banen&clubs blog: Delfland zoekt figuranten
28 nov
Willem Boogaarts
Banen&clubs blog: Capelle Committed to Senioren
29 okt
Ralph Miller
Miller beste clubpro van Europa
13 okt
Ralph Miller
EK clubpro’s vanwege regen ingekort
13 okt
Ralph Miller
Ralph Miller neemt leiding over
11 okt
Ralph Miller
Miller gedeeld 2de in Bulgarije
10 okt
Zeegersloot Golfclub
Roze golflegioen speelt voor goede doel
05 okt
Twente short golf
Shortgolf Twente: laagdrempelig, ook voor minder validen
04 okt
AGC koffie
Benefietwedstrijd op AGC levert € 23.000 op
04 okt
JLR
Golfteam JLR: Caron, Krietemeijer en Van Meijel
03 okt
Golf-Residentie Brunssummerheide
Brunssummerheide wint Limburg Golf Trophy
03 okt
Cromvoirt
Banen&clubs blog: deel Cromvoirtse baan ingezaaid
01 okt
Golf-Residentie Brunssummerheide
Limburg Golf Trophy op Brunssummerheide
30 sep
De Haenen
SingleGolfers Open op De Haenen
26 sep
Puik voor elkaar
'Puike Golfdag' op Crayestein in Dordrecht
21 sep
Jesper Vos
Jesper Vos winnaar in Zeewolde Cup
20 sep
Links winnaar Herman Staal, rechts clubmanager Rob Schroen
Herman Staal wint Shockwave Liemeer Open
20 sep
Wiel Lenders (directeur Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945) en Hans Blaauw (algemeen directeur Het Rijk Golfbanen).
Informatiebord over WOII op Rijk van Nijmegen
20 sep
Voortwisch
Euregio Open op G&CC Winterswijk
20 sep
Zwolle Cup
Julian Wendt en Dini Broeks winnen Zwolle Cup
19 sep
Charity Cup
€ 10.000 bijeen gegolfd op The Duke
19 sep
Nieuwegeinse GC
Nieuwegeinse steunt 'Geef haar een kans'
19 sep
Mevrouw Swanebeker en RAAK! voor Girlz
16 sep
Patrick Groen en Petra Gruppelaar Rotterdams Open
Patrick Groen en Petra Gruppelaar winnen Rotterdams Open
14 sep
De prijswinnaars in het Haenen Jeugd Open
Chantal Paassen en Stan Kraai winnaars op De Haenen
13 sep
Golfclub de Koepel
Fastest hole of golf op open dag De Koepel
13 sep
Spieren voor Spieren
€ 40.000 voor Spieren voor Spieren
13 sep
Davey Porsius en Reinoud Eleveld
499 euro voor beste intuïtieve putter
12 sep
batouwe
Editie 15 Batouwe Betuws Jeugd Open
12 sep
Westland OPen
Kim Kuijsters wint Westland Open
12 sep
Rijk van Nijmegen
Golfdag voor singles op Rijk van Nijmegen
12 sep
Noordwijk Open
Vol veld in Noordwijk Open
12 sep
Amsterdam Cup
Albertus en Asselbergs winnen Amsterdam Cup
10 sep
Sluispolder
Open Par 3 Kampioenschap op Sluispolder
07 sep
omadag
Golfende oma's schenken 7000 euro aan goed doel
07 sep
Spieren voor spieren
Golf op Lochemse voor Spieren voor Spieren
07 sep
Young Golfers Open
Young Golfers Open op Heemskerkse
06 sep
Bland, Green, Langasque leiders in European Masters
02 sep
Compagnie
Gronings Open in eerste weekend oktober
31 aug
zwerfkei
Banen&clubs blog: Zwerfkeien als afstandsmarkering
31 aug
Anne van Dam
Nationaal Open in de week voor het KLM Open
25 aug
p&P
Kwant en De Schiffart winnaars Dutch Open Pitch & Putt
15 aug
Weber en Bootsma de beste in Brabant
15 aug
Dewi Weber
Weber en Bootsma/Van Uden aan kop in Brabants Open
13 aug
Philip Bootsma
Bootsma en Weber aan kop in Brabants Open
12 aug
Noordwijkse Golfclub
Wedstrijd op de Noordwijkse voor Noordwijkers
10 aug
Röhnisch Ladies Only
Röhnisch Ladies Only op De Gelpenberg
10 aug
Brabants Open: ‘Topgolf en Brabantse gezelligheid!’
08 aug
militair team golf
Militair Wereldkampioenschap Golf op Houtrak
08 aug
Ziggo Golf Tour 2016
Win twee startbewijzen voor de Ziggo Tour bij Golfbaan Bentwoud
05 aug
De Noord-Nederlandse
Rob van Hoof wint editie 43 van Prins Claus Beker
05 aug
Winnaars Brabants Open 2015
(Inter)nationale topspelers in Brabants Open
04 aug
OGD finale 2016 Herkenboschse Foto Hannes van de Stadt
Jef Michielsen ‘Beste Golfende Grootvader 2016’
03 aug
Emmen Open
Emmen Open, op Golfparc Sandur én Golfbaan Zuid-Drenthe
02 aug
Strijensche
Strijensche Open van 14 t/m 21 augustus
01 aug