Beeld: Golfsupport.nl
Topgolf

Veel gestelde vragen B-NL Challenge Trophy

Beeld: Golfsupport.nl
Veelgestelde vragen over de B-NL Challenge Trophy van 26 t/m 29 augustus op The Dutch

1. Wanneer vindt de B-NL Challenge Trophy 2021 plaats?

Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus 2021

2. Wat zijn de openingstijden van het toernooi?

Je kunt vanaf 7:15 het evenemententerrein op tot uiterlijk 19:00. De toegang voor nieuwe bezoekers sluit om 16:00.

3. Wat als ik mijn ticket heb besteld maar geen bevestiging heb ontvangen via de mail?

Het kan voorkomen dat de mail terecht is gekomen in je ongewenste mailbox. De afzender staat op naam van CM Tickets. Mocht je de mail dan nog niet gevonden hebben. Neem dan contact met ons op via challengetrophy@golf.nl of telefonisch: 030 - 242 63 70.

4. Wat kosten de tickets van het toernooi en waar kan ik ze kopen?

Je kunt de toegangstickets simpel online kopen via de ticketpagina. Wij vragen iedereen de tickets zo veel mogelijk vooraf online te bestellen om drukte bij de toegang te voorkomen.

5. Kan ik ter plaatse nog een toegangsticket kopen?

Ja, het is mogelijk om bij de toegang van het evenement een ticket te kopen. Dit kan alleen met pin of creditcard en we moeten vanwege de coronamaatregelen jouw gegevens (naam, mailadres en telefoonnummer) noteren. Ook op de ticketverkoop ter plaatse zijn de algemene voorwaarden, toegangsvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Deze kun je vinden op de ticketpagina.

6. Kan ik mijn toegangsticket met cash geld betalen?

Het is niet mogelijk om toegangsticket(s) met cash geld te betalen, alleen met pin of creditcard. Om opstoppingen bij de toegang te voorkomen, verzoeken wij iedereen om van tevoren ticket(s) te kopen via de website. Op het evenemententerrein zelf is het bij de horeca wel mogelijk om cash te betalen.

7. Wat zijn de coronamaatregelen tijdens het toernooi?

Er wordt gevraagd rekening te houden met de huidige coronamaatregelen. Dat betekent 1,5 meter afstand houden en de algemene hygiënemaatregelen in acht nemen: was regelmatig jouw handen en nies en hoest in de elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona. Heb je na het evenement (lichte) klachten, dan verzoeken we je ook dringend om je te laten testen bij de GGD.

Bij de ticketoffice worden deze gezondheidsvragen gesteld:
1. Had u de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?
- U bent verkouden (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).
- U hoest.
- U bent benauwd of kortademig.
- U heeft verhoging of koorts.
- U ruikt en/of proeft plotseling niets meer, maar uw neus is niet verstopt. 
2. Heeft u corona?
3. Heeft een huisgenoot milde coronaklachten én koorts?
4. Heeft een huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?
5. Heeft u een huisgenoot met corona?
6. Bent u in quarantaine omdat u:
- nauw contact had met iemand die corona heeft of had?
- in corona risicogebied was?

Na deze vragen te hebben beantwoord, wordt u verwezen naar de plaats waar de buspendel rijdt. Om de 15 minuten rijdt de bus naar The Dutch. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Tijden van de buspendel:
Donderdag en vrijdag 7:00-19:00 uur
Zaterdag en zondag 07:00-20:00 uur

Het clubhuis van The Dutch is geopend voor publiek met in achtneming van de 1,5 meter.

8. Worden de kosten van de tickets vergoed als het evenement niet doorgaat?

Ja, de kosten van de tickets worden vergoed. Dit geldt bij afgelasting, staken, nieuwe coronamaatregelen of het niet uitspelen van het toernooi.

9. Kunnen de tickets geretourneerd worden?

Nee, na het aanschaffen van een tickets is het niet mogelijk om deze te retourneren. Een ticket mag wel overgedragen worden aan iemand anders, maar hij/zij moet zich bij de ingang registreren (naam, email en telefoonnummer) i.v.m. de coronamaatregelen.

10. Waar vindt het toernooi plaats?

De B-NL Challenge Trophy 2021wordt gespeeld op The Dutch in Spijk. 

11. Waar kan ik parkeren?

Je kan parkeren bij de evenementenhal in Gorinchem. Het adres is Franklinweg 2, postcode 4207 HZ. Vanuit daar word je met pendelbussen overgebracht naar het evenemententerrein. De parkeerplaats is geopend van 07:00 tot 19:00 op donderdag/vrijdag en in het weekend van 07:00 tot 20:00 uur. Een parkeerticket kost €12,50 en kan je kopen op de ticketpagina.

12. Is zelf meegebracht eten en/of drinken toegestaan?

Nee, dit is niet toegestaan. Iedereen met een betaald ticket krijgt een lunchpakket aangeboden die op te halen is bij een van de horecagelegenheden. Je krijgt hiervoor een bonnetje mee, zodra je jouw ticket laat scannen bij de ingang.

13. Waar kan ik terecht voor vragen?

Je kunt ons bereiken via challengetrophy@golf.nl of telefonisch: 030 - 242 63 70.

14. Mag er publiek aanwezig zijn tijdens het toernooi?

Ja, er mag beperkt publiek aanwezig zijn tijdens de B-NL Challenge Trophy 2021. 

15. Is het in deze tijd wel verantwoord om zo'n groot golftoernooi door te laten gaan?

Ja, de gemeente West-Betuwe heeft toestemming gegeven om de B-NL Challenge Trophy door te laten gaan. Uiteraard alleen als dat ook mogelijk is binnen de op dat moment geldende coronamaatregelen. Tijdens het evenement worden alle coronamaatregelen gevolgd om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Veiligheid van zowel sporters, officials, vrijwilligers als toeschouwers heeft de hoogste prioriteit.

16. Moet ik getest worden om toegang te krijgen tot het evenement?

Nee, je hoeft geen coronatest gedaan te hebben om toegang te krijgen tot het evenement. Volgens de nieuwste maatregelen van de overheid kunnen evenementen weer beperkt bezoekers ontvangen onder een aantal voorwaarden, waaronder de gezondheidscheck. Op de locatie moet wel de 1,5-meter-afstand-regel gehanteerd worden.

17. Ik kan niet live bij het toernooi zijn. Kan ik de B-NL Challenge Trophy op een andere manier volgen?

Dagelijks wordt alle toernooi-informatie bijgehouden op de website van GOLF.NL, FacebookTwitter en Instagram. Er wordt geen live-verslag van het toernooi gedaan. Via het leaderboard van de Challenge Tour is de live-scoring te volgen.

18. Zijn er nog andere activiteiten tijdens het toernooi, zoals voor kinderen?

Ja, het funpark van GOLF RAAK! is aanwezig waar kinderen kunnen golfen en andere golfspelletjes kunnen doen. Daarnaast zal De Golf Academie aanwezig zijn voor toeschouwers om golfles te krijgen en leuke challenges te doen zoals een put-, chip- en een swing-challenge. Aanmelden voor De Golf Academie kan hier.

Lees meer over
Challenge Tour