KLM Open

Indrukwekkende Lars van der Vight bij Podje Golf: 'Dit KLM Open is echt een bevestiging voor mij'

Wie is Lars van der Vight? Deze 21-jarige Nederlandse topamateur doet het uitstekend op het KLM Open en wordt binnenkort professional. Hij schuift aan bij Gerard en Sietse in Podje Golf om te vertellen over zijn ambities. Er is niet één, maar er zijn zelfs twee prijsvragen in deze aflevering, dus kijk nu de derde aflevering van Podje Golf - de TV-Show!
Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Het was zwoegen op zaterdag voor de professionals op The International. De windkracht was niet erg hoog (ongeveer 3), maar dat deze sidewind van een andere kant blies dan de afgelopen dagen maakte het erg lastig. Verslaggever Stef sprak met Joost Luiten - de beste Nederlander na 54 holes - over zijn derde ronde en de lastige omstandigheden. In deze aflevering kijken we naar de bijzondere swing van Kiradech Aphibarnrat uit Thailand in de 'swing slowmo'.

Reageer en maak kans op het golfshirt van Daan Huizing en Joost Luiten

Het golfshirt van Daan Huizing of Joost Luiten is te winnen in de prijsvraag. Maar het wordt nog beter, want er is vandaag een extra prijs te winnen, namelijk een prachtige headcover voor je driver van de Joost Luiten Foundation

Kijk nu aflevering drie van Podje Golf, de TV-Show vanaf het KLM Open: 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Podje Golf - de TV-Show op het KLM Open!

Tijdens het KLM Open 2024 brengt GOLF.NL je heel dichtbij. In Podje Golf – de TV-Show bespreken Gerard en Sietse elke dag de belangrijkste gebeurtenissen in en om de baan van The International. Een bomvolle show met interviews, analyses van de mooiste swings, het spektakel Beat the Pro en natuurlijk een blik op het leaderboard van dit internationale toptoernooi. Ook is er elke dag een prijsvraag waarmee de prachtige golfshirts van Joost Luiten en Daan Huizing te winnen zijn. Natuurlijk altijd met het vleugje humor dat je gewend bent van de oude én jonge vriend, dus volg GOLF.NL op Instagram, YouTube en Spotify om geen aflevering te missen.