KLM Open

Wouter de Vries in Podje Golf - de TV-Show: 'Dit is een hoogtepunt uit mijn tweede golfleven'

Dag twee van het KLM Open stond in het teken van het halen van de cut in regenachtige omstandigheden. Wouter de Vries slaagde ruim en kwam op bezoek bij Gerard en Sietse in Podje Golf om zijn verhaal te doen. Ook vandaag maak je kans op een mooi golfshirt - van Daan Huizing - dus kijk nu aflevering twee! 

6 uit 15

Hoeveel van de 15 Nederlanders gingen de cut halen in het KLM Open? Uiteindelijk werden het er zes, waaronder Wouter de Vries, die zijn carrière nieuw leven inblies en voor het eerst de cut haalt in zijn vijfde KLM Open. Gerard en Sietse praten met de charismatische professional over zijn opleving en de enthousiaste (en volgens zijn flightgenoten soms wat luidruchtige) fans die hij op de been brengt. Hoe geniet hij van deze bijzondere week? 

Beat Lisa the Pro's?

Lisa, bekend van de baanvlogs van GOLF.NL, nam het gister op tegen de professionals op de Beat the Pro hole. Hoe verging het haar? Je ziet het in de vlog met Niels. Daarnaast kijken we naar de swing van de Italiaan Guido Migliozzi in de 'swing slowmo'. Natuurlijk is er weer een quizvraag waarmee je het golfshirt van Daan Huizing kan winnen, dus kijk nu aflevering twee van Podje Golf: 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Reageer en maak kans op het golfshirt van Daan Huizing en Joost Luiten

Podje Golf - de TV-Show op het KLM Open!

Tijdens het KLM Open 2024 brengt GOLF.NL je heel dichtbij. In Podje Golf – de TV-Show bespreken Gerard en Sietse elke dag de belangrijkste gebeurtenissen in en om de baan van The International. Een boordevolle show met interviews, analyses van de mooiste swings, het spektakel Beat the Pro en natuurlijk een blik op het leaderboard van dit internationale toptoernooi. Ook is er elke dag een prijsvraag waarmee de prachtige golfshirts van Joost Luiten en Daan Huizing te winnen zijn. Natuurlijk altijd met het vleugje humor dat je gewend bent van de oude én jonge vriend, dus bekijk hieronder de eerste aflevering en volg GOLF.NL op Instagram, YouTube en Spotify om geen aflevering te missen.