KLM Open

Joost Luiten schuift aan bij Podje Golf - de TV-Show: 'Je moet uit de rough blijven, en dat is goed gelukt'

Het KLM Open is begonnen! Hoe zijn de Nederlanders gestart op The International? Joost Luiten is de beste landgenoot en vertelt over zijn ronde in de eerste aflevering van Podje Golf - de TV-Show. Doe mee met de prijsvraag om kans te maken op het shirt van Joost Luiten!
Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

De zon liet zich goed zien op The International op de eerste dag van het KLM Open. En met ook een beetje wind in de rug gingen er niet 13, maar zelfs 15 Nederlanders van start. Of waren het er nog meer? Gerard en Sietse bekijken de scores en vragen aan Luiten of de baan echt zo moeilijk speelt als vooraf werd gezegd.

In de 'swing slowmo' van vandaag wordt de swing van de Chinees Hao-Tong Li onder de loep genomen. Hoe beleefde Vince van Veen, die praktisch om de hoek woont van The International, zijn zeer goede openingsronde (-2)? Je ziet het allemaal in de eerste aflevering van Podje Golf: 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Bekijk de eerste aflevering en maak kans op het golfshirt van Daan Huizing en Joost Luiten

Na 18 holes gaan Matteo Manassero en Mikko Korhonen met -7 aan de leiding en is Joost Luiten (-3) in de top-10 de beste Nederlander. Klik hier voor het verslag. 

Podje Golf - de TV-Show op het KLM Open!

Tijdens het KLM Open 2024 brengt GOLF.NL je heel dichtbij. In Podje Golf – de TV-Show bespreken Gerard en Sietse elke dag de belangrijkste gebeurtenissen in en om de baan van The International. Een boordevolle show met interviews, analyses van de mooiste swings, het spektakel Beat the Pro en natuurlijk een blik op het leaderboard van dit internationale toptoernooi. Ook is er elke dag een prijsvraag waarmee de prachtige golfshirts van Joost Luiten en Daan Huizing te winnen zijn. Natuurlijk altijd met het vleugje humor dat je gewend bent van de oude én jonge vriend, dus bekijk hieronder de eerste aflevering en volg GOLF.NL op Instagram, YouTube en Spotify om geen aflevering te missen.