Nieuws

Wil je zien: Taylor Swift 'swingt' op podium met bijzondere club

Taylor Swift heeft afgelopen weekend ‘gegolft’ voor de ogen van haar grootste publiek ooit. Maar liefst 96.000 'Swifties' zagen hoe hun heldin tijdens het spelen van het nummer Blank Space een neonverlichte golfclub tevoorschijn haalde. Samen met haar achtergronddansers stond de ongekroonde koningin van de popmuziek fraai te swingen.

Taylor Swift heeft iets met golfclubs, want het is niet de eerste keer dat ze wordt gesignaleerd met een zwiepend ijzer in haar hand. In 2014 stond de superster in de videoclip van haar hit Blank Space al met een (echte) club op de motorkap van haar vriendjes auto te rammen. Dit is ook het nummer waarbij ze tijdens haar Eras Tour geregeld de bijzondere clubs uit haar golftas haalt. Haar huidige partner, American football-speler Travis Kelce, weet dus wat er gebeurt als hij het in de privésfeer te bont maakt.

Grootste show ooit

Swift is momenteel in Australië voor een reeks van zeven shows die – natuurlijk – allemaal stijf uitverkocht zijn. Op haar drie concerten in de beroemde Melbourne Cricket Ground kwamen elke avond bijna 100.000 bezoekers af! “Dit is de grootste show die we ooit hebben gegeven”, zei een dolgelukkige Swift, die zelf ook perplex stond en deze week vier keer het stadion in Sydney plat gaat spelen. Haar ruim 150 shows tellende Eras Tour is met een opbrengst van meer dan een miljard dollar tevens de grootste concertreeks ooit. 

GOLF.NL is in elk geval blij dat (misschien wel) de grootste ster op aarde een ambassadrice van de golfsport blijkt te zijn. Hieronder is de videoclip van Blank Space te zien, waarin Swift flink tekeergaat met haar ijzer.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Vrouwengolf