Nieuws

Nog heel even geduld: Netflix deelt trailer Full Swing seizoen 2 en dít kun je verwachten

We moeten nog een paar weken geduld hebben voor de start van Full Swing seizoen 2, maar het lijkt erop dat het het wachten meer dan waard is. Alleen al de twee afleveringen over de Ryder Cup worden smullen. Wat weten we nu de trailer deze week werd 'gedropt'?
Beeld: Netflix

Beeld: Netflix

Het eerste seizoen van Full Swing werd op 15 februari 2023 op Netflix gelanceerd. De serie won snel in populariteit, omdat het niet alleen de highs van het leven op het hoogste golfpodium liet zien, maar zeker ook de lows. Zoals het blessureleed van Brooks Koepka en het verdriet van rookie Sahith Theegala (én zijn vader). Daarnaast waren er ook grote pieken te zien in de kijkcijfers van de PGA Tour in Amerika. 

Trailer

Direct in maart 2023 kondigde Netflix al aan dat er een tweede serie zal volgen. Nu, bijna een jaar later is de releasedatum bekend gemaakt: op 6 maart 2024 moet je een plekje reserveren op de bank en de popcorn in huis hebben. Onderstaande trailer kwam op Valentijnsdag onder de aandacht van de golfliefhebbers.

Deze 27 seconden geven qua inhoud niet héél veel meer informatie, maar onthullen voldoende om weer iets meer te weten over seizoen twee. Te beginnen met de titels van de acht afleveringen:

Aflevering 1: The Game Has Changed, Pt. 1
Aflevering 2: The Game Has Changed, Pt. 2
Aflevering 3: Mind Game
Aflevering 4: Prove It
Aflevering 5: In The Shadows
Aflevering 6: Pick Six
Aflevering 7: All Roads Lead to Rome, Pt. 1
Aflevering 8: All Roads Lead to Rome, Pt. 2

Ook zien we een aantal bekende koppen langskomen in de trailer. De spelers die we in seizoen 2 gaan volgen zijn onder meer Rory McIlroy, Dustin Johnson, Joel Dahmen, Tom Kim, Matt (en Alex?) Fitzpatrick en Justin Thomas. De laatste twee afleveringen staan volledig in het teken van de Ryder Cup 2023 in Rome. De captains van Team USA en Team Europe, Zach Johnson en Luke Donald, zullen daar hoogstwaarschijnlijk in de spotlights staan. 

Modderbad

Waar we vooral benieuwd naar zijn is of het modderbad van Tom Kim te zien is in aflevering 4. De oplettende kijker heeft het al eerder voorbij zien komen op Instagram. Op de cover is Tom Kim onder handen genomen met Photoshop. Tijdens het PGA Championship moest hij namelijk op hole 6 zijn bal in de modder zoeken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.