Nieuws

Beter scoren? Meer plezier? Lesje golfbaanarchitectuur!

Als je je verdiept in golfbaanarchitectuur zorgt dat voor lagere scores. Gerard en Sietse willen weten hoe dat zit en spreken in de podcast 'Podje Golf' met Geoff Shackelford, een expert op het gebied van het ontwerp van golfbanen.

In aflevering 68 van Podje Golf gaan Gerard en Sietse internationaal. Te gast is journalist en schrijver Geoff Shackelford, die onlangs het boek 'Golf architecture for normal people' schreef om mensen anders naar golfbaanarchitectuur te laten kijken. Volgens de Amerikaan zijn te veel golfbanen een lijdensweg en zou het veel meer om 'fun' moeten gaan. Shackelford bedacht daarom een systeem waarmee je elke golfbaan kan beoordelen en je als golfer anders naar klassiekers als de Old Course, Pebble Beach en zijn favoriet - North Berwick - gaat kijken. Dat zorgt volgens Shackelford niet alleen voor meer genot in de baan, maar ook voor beter golf! Ook praten Gerard en Sietse nog even na over de vorige aflevering en het meest beladen onderwerp in golf: LIV. Natuurlijk zijn er weer golfballen te winnen dus luister nu Podje Golf 68! Luister dus nu Podje Golf 68!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Reageer

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

Lees meer over
Podcast