Nieuws

'Heeft golf een imago- en rodebroekenprobleem?'

Wat is het imago van golf? Dat vragen Gerard en Sietse zich af in een nieuwe aflevering van de podcast 'Podje Golf'. Ze vullen het imago-onderzoek in van de NGF en praten met marketingdirecteur Danielle Wallet over de veelbesproken 'ruil-je-rode-broek-in-weken'.
Beeld: Edwin Vermaas

Beeld: Edwin Vermaas

Aflevering 67 gaat over het imago van golf. Gerard en Sietse vullen het imago-onderzoek in dat de NGF doet om meer te weten te komen over het beeld dat golfers en niet-golfers hebben van de sport. Maar is golf wel een sport, of is het een lifestyle? Als ze een ding zouden mogen veranderen aan golf, wat zou dat dan zijn? Waarom is Gerard voorstander van golfclubjes waar vrouwen niet welkom zijn? Wordt de Johan Derksen van Podje Golf nu eindelijk gecanceld?

Natuurlijk gaat het ook over de 'ruil-je-rode-broek-in-weken'. De campagne zorgde voor aardig wat ophef onder golfers en kreeg veel aandacht in de media. Hoe kijkt marketingdirecteur Danielle Wallet terug op de actie? Doe via podje@golf.nl een suggestie om het imago van golf te veranderen en win een doosje Titleist ballen! Luister dus nu Podje Golf 67!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Reageer

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

Lees meer over
Podcast