Topgolf

Langs bij Darius van Driel na Q-School: 'De laatste ronde was eigenlijk heel ontspannen'

Dankzij ijzersterk spel in de finale van de Qualifying School heroverde Darius van Driel speelrecht op de DP World Tour. GOLF.NL ging thuis in Den Haag bij Van Driel langs om hem te feliciteren. En natuurlijk kwamen we niet met lege handen…

Darius van Driel veroverde tijdens de Qualifying School in Spanje niet alleen een kaart voor de DP World Tour in het nieuwe seizoen, hij deed dat op indrukwekkende wijze. De 34-jarige golfer eindigde de marathon over 108 holes birdie-birdie en werd beloond met 'kaart nummer 4'. Daarmee kan Van Driel een groot aantal toernooien spelen op de DP World Tour, te beginnen aanstaande donderdag in Zuid-Afrika in het Joburg Open.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Thuis in Den Haag vertelt Van Driel waarom hij een paar dagen na de succesvolle Qualifying School alweer op het vliegtuig stapt voor het volgende toernooi. Hoe heeft hij de zenuwslopende Qualifying School beleefd en was er überhaupt tijd om een feestje te vieren? En wij willen van Van Driel weten hoe het toch kan dat hij het seizoen vaak heel matig begint en wat hij gaat veranderen om dit keer wel sterk uit de startblokken te komen?

Bekijk de video hierboven en dan zie je dat Van Driel het ook niet onverdienstelijk doet als barista…