Nieuws

Golfgroepjes gezocht: deel de leukste anekdotes in 'We hebben een clubje opgericht'

Van mannenclubjes die lekker - zonder de vrouwen -  in Malaga gaan golfen, tot hockeyvriendinnen die na elf paar kapotte knieën een nieuwe sport hebben gevonden en niet meer van de baan zijn af te slaan. Voor de rubriek 'We hebben een clubje opgericht' zijn we op zoek naar golfgroepjes. Beleven jullie samen de leukste dingen op de baan? Deel het met de rest van golfend Nederland!

Golfen jullie in weer en wind, in goede en slechte tijden met een vaste afspraak in de week, maand of eens per jaar? Vertrek jij na een bezoek aan het schoolplein op woensdagochtend direct naar de golfbaan voor een rondje met vriendinnen? Of heeft jullie groepje een jaarkalender met themawedstrijden en worden daarvoor bijpassende prijzen ingekocht?

Meld je aan!

Jullie golfgroepje heeft een groepsnaam, de anekdotes zijn niet meer met tien vingers te tellen en dit enthousiasme deel je graag met de rest van golfend Nederland. Geldt dit ook voor jouw groepje en wil je je aanmelden voor deze rubriek? Stuur ons dan een mailtje met:

  • Een foto van jullie golfgroepje
  • Een omschrijving van hoe jullie elkaar kennen en hoe de groep is ontstaan
  • Hoe vaak jullie samen spelen
  • Natuurlijk een van ál die anekdotes

Maandelijkse rubriek

We beoordelen na de inzendingen eerst wat voor aanmeldingen we hebben gekregen en of er voldoende animo is voor een maandelijkse rubriek. Geniet jij van golfen in een groepje en wil je jullie belevenissen delen? Mail dan naar redactie@golf.nl!

Lees meer over
Fun