Nieuws

Met deze cadeaus maak je de golfliefhebber blij (eens iets anders dan een dozijn ballen) 

Alweer een dozijn ballen? Daar kun je echt niet meer mee aankomen. Maar met onderstaande cadeaus maken de Sint en Kerstman wél indruk wat ons betreft. Thank us later!

Een blingbling golfding

Het is een heuse trend om je kerstboom of -krans te versieren met de meest uiteenlopende attributen die aansluiten bij je hobby’s, passies en interesses. En eindelijk is daar nu het kerstornament waarop we al die jaren hebben gewacht: de golftas en golfbal! Fijn dat de sport in elk geval bij Vondels op het partijprogramma staat. En mocht je de kerstbal van de foto bovenaan dit artikel willen hebben? Die is zelfgemaakt en one-of-a-kind.
Prijs: €18,95 (golftas) €14,95 (golfbal) bij Vondels

kersthanger bijenkorf

Ernie als bewaker

Headcovers voor over de hybride clubs en driver zijn er in alle diersoorten en stripfiguren. Met Frankie van Tiger Woods als bekendste voorbeeld. Maar je kunt ook Ernie laten waken over je clubs; zo ga je in elk geval altijd opgewekt de baan in.
Prijs: €29.99 bij de meeste lokale golfshops of bij Jumbo Golf

Ernie headcover GOLF.NL

Geef golflessen cadeau

Heb je een familielid of vrienden die de excuuskaart blijven trekken met daarop geschreven 'geen tijd', 'geen geld' of 'ik wil niet alleen'? Die krijgen wat ons betreft een gele kaart. We helpen je een handje om hen ook naar de golfbaan te loodsen. Het aanbod op GOLFSTART wordt continu aangevuld door heel Nederland en legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig!
Prijs: de cadeaubonnen zijn te bestellen in waarden van €25,- tot €99,-

Do it yourself

De leukste cadeaus zijn toch wel handgemaakt. Wij zagen deze geweldige schemerlamp voorbijkomen, voor de handige harry's onder ons. De klassieke vaas met logoballen, die je toch al verzamelt, kan zomaar worden geüpgraded tot dé eyecatcher van jouw interieur.
Prijs: op aanvraag indien beschikbaar, of dus lekker zelf knutselen

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Lees meer over
Fun