Beleving en inspiratie

Netflix kondigt tweede seizoen Full Swing aan in 2024

Wie het eerst seizoen van Full Swing al heeft uitgekeken kan zich alvast verheugen op volgend jaar: vandaag kondigde Netflix een tweede seizoen aan van de populaire golfdocumentaireserie.

Het eerste seizoen van Full Swing werd afgelopen 15 februari op Netflix gelanceerd. De acht afleveringen bieden een kijkje in het leven van bekende golfers op de PGA Tour – zoals Justin Thomas, Jordan Spieth, Brooks Koepka en Ian Poulter – en minder bekende spelers als Joel Dahmen, Mito Pereira en Sahith Theegala.

De serie won snel in populariteit, omdat het niet alleen de highs van het leven op het hoogste golfpodium liet zien, maar zeker ook de lows. Zoals het blessureleed van Brooks Koepka en het verdriet van rookie Sahith Theegala (én zijn vader), die op een nippertje de play-off miste tijdens de WM Phoenix Open van vorig jaar.

Tiger Woods?

Dankzij het succes heeft Netflix nu aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Die serie zal andere spelers volgen, maar zeker vasthouden aan het succesvolle concept van seizoen 1: unieke beelden van de beste spelers van de wereld. Van hun toernooien en hun voorbereidingen daarop. Van hoe ze winnen en verliezen, hoe ze omgaan met stress en wat ze belangrijk vinden in hun (golf)leven. Grootste vraag: zal Tiger Woods in deze serie verschijnen? Dat is nog niet bekend, maar hoe dan ook: deel 2 is ongetwijfeld om naar uit te kijken!

Lees meer over
PGA Tour Topgolf