Nieuws

Betere golfer worden? Beheers deze slag!

Waarom is golf zo moeilijk en welke slag moet je beheersen om gegarandeerd een lagere handicap te halen? In de podcast van GOLF.NL zijn jeugdcoaches Guido Loning en Floris de Vries te gast om de beste tips te geven. Luister nu Podje Golf 59 en maak kans op golfballen!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In Podje Golf 59 zijn Guido Loning en Floris de Vries te gast. Ze hebben zelf ook succes gekend op de golfbaan, maar zijn nu allebei jeugdcoach bij de NGF en geven les op het Rijk van Nijmegen en de Sallandsche. Naast hun mening over het Nederlandse topgolf en talent geven ze ook waardevolle tips voor de luisteraars. Wat is de beste golftip die ze zelf ooit hebben gekregen? Waarom is golf zo moeilijk en welke slag moet je beheersen om gegarandeerd een lagere handicap te halen? Er zijn ook weer drie golfballen te winnen in de prijsvraag. Luister nu Podje Golf 59!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Golftips