Nieuws

Podje Golf #63: Ook een par-3 baan is serieus golf!

In Podje Golf 63 zijn Gerard en Niels op Golf Center Noordwijk (GCN), een 9 holes par-3 baan met een fraaie drivingrange met het Toptracer systeem dat ballen slaan zo veel leuker maakt. Hoe is het om zo’n golfcomplex te runnen?

Voor Gerard en Niels is het hebben van een eigen golfbaan een droom. Ziet Marcel Menger, mede-eigenaar van Golf Center Noordwijk, dat ook zo of is de realiteit van het runnen van een par-3 baan met drivingrange toch iets minder mooi dan het lijkt? Komen er op een par-3 baan andere type golfers dan op de “grote banen” in Nederland? Marcel heeft ook ingezet op prijsdifferentiatie, dus  meer naar betalen voor gebruik, het aantal rondjes dat je speelt. Is dat goed uitgepakt? En wie van de drie - Marcel, Niels of Gerard - wint het wedstrijdje om de eer op hole 1 van GCN?

Natuurlijk kunnen we in deze Podje Golf niet helemaal heen om het grote nieuws dat als een bom insloeg in de internationale golfwereld: de samenwerking tussen LIV Golf en de PGA Tour. Ook zijn er weer drie golfballen te winnen in de prijsvraag. Luister nu Podje Golf 63!

'Podje Golf' is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: SpotifyAppleGoogle Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast