Nieuws

Weg met de kerststress: deze golfcadeaus zijn perfect voor onder de boom

Alweer een dozijn ballen? Daar kun je echt niet meer mee aankomen, tenzij ze gepersonaliseerd zijn. En nog een aantal leuke cadeaus voor onder de kerstboom. Thank us later!

Bijdehandjes

Heeft jouw golfmaatje altijd koude handen? Dan zijn deze wanten echt een lifesaver. Na de afslag schuif je beide handen erin, zodat je vingers tijdens het wandelen over de fairway weer op temperatuur kunnen komen voor de chip of putt. Ook na het putten, lopend naar de volgende tee, trek je ze weer aan. Kortom, een fijn cadeau voor de koukleumen onder ons. 
Adviesprijs: € 44,99

Ping wanten om tussen de holes door je handen op te warmen
Beeld: Ping

Beeld: Ping

Mini-minigolf

Wie is er niet groot mee geworden? Playmobil! Miniatuur figuurtjes die het echte leven nabootsen. Met een beetje fantasie ben je er dagen, weken, maanden of jaren zoet mee en voor je het weet is de kelder of zolder niet meer toegankelijk voor echte mensen. De playmobil-golf-fans maak je vast en zeker blij met een leuke mini-golfbaan.
Prijs: vanaf € 14,00 bij de speelgoedwinkel

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Gepersonaliseerde golfballen

Waar je vroeger hoogstwaarschijnlijk een stropdas of paar sokken aan je vader of opa cadeau deed, is een dozijn golfballen een nuttig maar jaarlijks repeterend cadeau voor de golfliefhebber. Wist je dat er een Nederlands merk bestaat waar je ook gepersonaliseerde golfballen kunt bestellen? Je upload een leuke tekst, logo of foto en klaar is jouw unieke cadeau.
Prijs: al vanaf 1,95 per bal - Redline golf

Redline golfballen gepersonaliseerd

Geef golflessen cadeau

Heb je een familielid of vrienden die de excuuskaart blijven trekken met daarop geschreven 'geen tijd', 'geen geld' of 'ik wil niet alleen'? Die krijgen wat ons betreft een gele kaart. We helpen je een handje om hen ook naar de golfbaan te loodsen. Het aanbod op GOLFSTART wordt continu aangevuld door heel Nederland en legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig!

Prijsde cadeaubonnen zijn te bestellen in waarden van €25,- tot €99,-


Lees meer over
Fun