Nieuws

Met de profs golfen op het Big Green Egg Open

De NGF organiseert in juli het Big Green Egg Open. Voor de finaledagen zijn er nog 5 wildcards beschikbaar voor jonge spelers. Meld je aan voor deze onvergetelijke ervaring!

De vijf wildcards zijn beschikbaar voor golfers tot 18 jaar. Zij mogen meespelen in de Players Experience tijdens het Big Green Egg Open. Dit toernooi maakt deel uit van de Ladies European Tour (LET) en vindt van 14 tot en met 17 juli plaats op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Twee Nederlandse topspeelsters hebben hun deelname al bevestigd: Dewi Weber en Pasqualle Coffa. Maar ook de zeer populaire Engelse topgolfster Charley Hull, nummer 28 van de wereld, en de Zweedse Anna Nordqvist, 17e op de wereldranglijst, zullen te bewonderen zijn in Arnhem. En misschien wel van heel dichtbij als jij een van die vijf wildcards weet te bemachtigen!

Big Green Egg Open 2022 Coffa

Wat houdt de Players Experience in?

De Players Experience is een bijzonder format in de finalerondes van het Big Green Egg Open. Getalenteerde amateurgolfers spelen samen met tourspelers in een wedstrijdflight. Niet in de pro-am dus, maar in het toernooi zelf! De teamscore van de professional en het amateurtalent telt mee voor het teamklassement. Daarnaast is er natuurlijk ook het individuele klassement voor de tourspelers. De Players Experience is een unieke kans voor Nederlandse golftalenten om ervaring, inspiratie en motivatie op te doen in een wedstrijd van de LET.

Wat moet je doen om een wildcard te winnen?
Vertel ons waarom jij een van deze 5 plekken móét winnen en waarom je deze wildcard verdient. Stuur je motivatie én een foto op naar biggreeneggopen@golf.nl. Dewi en Pasqualle vormen samen de deskundige jury en zullen eigenhandig de vijf winnaars uitkiezen en bekendmaken.

Voorwaarden

  • Je bent ten tijde van het toernooi (14-17 juli) niet ouder dan 18 jaar.
  • De vereiste handicap is maximaal 16,0 voor jongens en maximaal 18,0 voor meisjes.
  • Je bent beschikbaar van zaterdagochtend 16 juli tot zondagavond 17 juli.
  • De wildcard is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor iets anders.

Meld je aan voor 1 juli 2022. Uiterlijk 6 juli nemen we contact op met de 5 winnaars!

Lees meer over
Toernooien Topgolf