Nieuws

Staat jouw golfbaan in de top 50?

Aflevering 40 van Podje Golf staat vooral in het teken van de nieuwe top 50 beste golfbanen van Nederland. Welke baan staat op plek 1?

Waarom vinden sommige juryleden van de top 50 de Noordwijkse 'een gemiste kans'? Kunnen de wat jongere, prestigieuze en met veel geld aangelegde banen als Bernardus, The Dutch en The International oude klassiekers als De Pan, De Kennemer en de Eindhovensche Golf naar de kroon steken? En voor iedere golfer natuurlijk interessant: op welke plek in de top 50 staat jouw homecourse? Er zijn natuurlijk ook nu weer golfballen te winnen.

 

Te gast in deze show zijn videoproducer van GOLF.NL Niels Hooft en een van de juryleden Jan van Mondfrans.

 

Staat jouw favoriete baan veel te laag of zelfs helemaal niet in de top 50, mail dan naar podje@golf.nl waarom dat een schande is. Het beste verhaal belonen we met drie golfballen. Luister nu naar Podje Golf #40!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel je vraag!

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Banen