De baan op

Topgolf wacht een hete zomer

Het belooft een hete zomer te worden in de golfwereld. In Podje Golf #45 blikken Gerard en Sietse nog even terug op het Big Green Egg Open en praten ze over de laatste ontwikkelingen in de golfwereld. Ook bereiden de mannen zich voor op een kennismaking met One Length clubs en het ‘Nieuwe Golfen’.
Beeld: Approach the Green

Beeld: Approach the Green

In aflevering 45 van Podje Golf bespreken Gerard en Sietse het Big Green Egg Open dat is gespeeld op de Rosendaelsche Golfclub. Was het een succes? Wat is de toekomst voor het toptoernooi voor dames? Klopt het dat het prijzengeld van het evenement op de lange termijn zelfs naar 1 miljoen euro gaat? Voordat Gerard op vakantie gaat praten de mannen ook nog even over Henrik Stenson, LIV GOLF en een nieuwe prijsvraag, die te maken heeft met One Length clubs en 'Het Nieuwe Golfen' waar de mannen binnenkort mee gaan kennismaken.

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast