De baan op

Baas over je ballen met het Nieuwe Golfen

Worden Gerard en Sietse enthousiast van het 'Nieuwe Golfen'? Volgens PGA Professional Michel Put vliegen je scores omlaag als je begint vanuit de impactpositie. Luister Podje Golf #47!

In Podje Golf 47 maken Gerard en Sietse kennis met het Nieuwe Golfen, waarbij de swing start vanuit de impactpositie. Volgens Michel Put, PGA Professional en de bevlogen man achter deze methode, vliegen je scores omlaag en haal je veel meer plezier uit je rondes. De mannen van Podje Golf wilden dat natuurlijk proberen en gingen naar de Amsterdam Golf Lounge om les te krijgen in het 'Nieuwe Golfen'. Zeker luisteren, ook omdat zes winnaars van de prijsvraag een middag gratis les krijgen in het Nieuwe Golfen van Michel Put. Luister nu Podje Golf 47!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher. Klik hier voor beelden van Gerard en Sietse die kennismaken met het Nieuwe Golfen.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Podcast