Nieuws

Wat wil de golfende vrouw?

Hoe krijgen we meer vrouwen naar de golfbaan? Wat kunnen golfbanen doen om er voor te zorgen dat vrouwen zich meer op hun gemak gaan voelen op de fairways en greens? En is het imago van de sport een reden voor vrouwen om niet met golf te beginnen? Luister nu naar Podje Golf #39!

Van alle golfers in Nederland is “slechts” 32 procent vrouw. Waarom golfen veel meer mannen dan vrouwen? Hoe komt het dat vrouwen als ze met golf beginnen vaak binnen twee jaar weer afhaken?  Wat moet er anders om dat te voorkomen? En zijn vrouwen op de golfbaan echt heel andere wezens dan mannen. Gerard leert in deze Podje Golf een hoop van twee golfende Renates…

Natuurlijk is er ook weer een prijsvraag en zijn er drie golfballen te winnen (voor mannen en vrouwen). Luister nu naar Podje Golf #39!

 

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel je vraag!

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Vrouwengolf