Nieuws

Gezocht! Queens on the greens!

Ben jij een queen on the green? Dat mag je dan aan ons laten zien. We zijn op zoek naar 4 teams van 2 dames die gaan strijden op de Rosendaelsche Golfclub. Wat er op het spel staat? Lees gauw verder!
Beeld: LET/Tristan Jones

Beeld: LET/Tristan Jones

Queens on the what?

We gaan op dinsdag 26 april een grote contest doen waarbij zowel jullie golf- als cooking skills van pas kunnen komen. De hele dag gaan we - nog nader te bepalen - golfspellen doen in 4 teams van 2 vrouwen. Bij ieder spel zijn punten te verdienen die uiteindelijk bepalen met hoeveel ingrediƫnten je een gerecht mag gaan bereiden op een Big Green Egg. Dus hoe beter het golfen uit de verf komt, hoe creatiever en uitgebreider je een gerecht kunt maken.

Onder toeziend en coachend oog van niemand minder dan Pasqualle Coffa (Ladies European Tour speelster - foto boven) worden de golfspellen tegen elkaar uitgevoerd. Het bereiden van jullie master 'dish' wordt begeleid door een kok van Big Green Egg. Uiteindelijk gaat de winnaar naar huis met een cheque! De cheque geeft jou en je teamgenoot een startplek voor een unieke experience tijdens het Big Green Egg Open tussen 13 en 17 juli 2022.

Hoe kan jouw team meedoen?

Als je op onderstaande vragen allebei volmondig 'JA' kunt antwoorden, dan kan het team zich aanmelden via redactie@golf.nl.

  • Kunnen jullie beiden golfen?
  • Zou de titel 'queens on the greens' jullie goed passen?
  • Kunnen jullie hard rennen, snel handelen en zijn jullie gezond competitief en enthousiast? 
  • Kunnen jullie creatief een gerecht bedenken om op de Big Green Egg klaar te maken?
  • Staan jullie er voor open om de hele dag een aantal camera's op je neus te hebben en tot in detail gevolgd te worden?
  • Vinden jullie het leuk om 6 afleveringen lang op social media te verschijnen?
  • Zijn jullie een hele draaidag beschikbaar op 26 april 2022?
  • En houden jullie een gaatje vrij tussen 13 en 17 juli 2022 om samen eventueel de gewonnen 'experience' ook echt samen te kunnen verzilveren?
Meld je aan via redactie@golf.nl met de volgende gegevens: een motivatie waarom jullie team van 2 hier graag aan meedoen. Eventueel begeleid met een videoboodschap en/of teamfoto. Jullie handicap en leeftijd. 

 

 

Lees meer over
Culinair Fun