Nieuws

Wat maakt de Masters zo speciaal?

Donderdag 7 april begint op Augusta National in Georgia de Masters. Wat maakt het toernooi om het felbegeerde groene jasje zo bijzonder? En hoe maak je kans als “gewone golfer” om de iconische baan een keer te spelen? Luister nu naar Podje Golf #38!
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Te gast in de Podje Golf over de Masters zijn Daan Slooter, toernooidirecteur van het Dutch Open, en Gordon Machielsen van de NGF. Daan en Gordon hebben net als Gerard de baan van Augusta National kunnen spelen en ze zijn meerdere keren bij de Masters aanwezig geweest. Iedere golfer kent de prachtige holes van Augusta National van de televisie, maar hoe is het om er rond te lopen? Wie zijn er lid op de exclusieve club en waar komen de tradities vandaan? En is Tiger Woods toch van de partij!? Doe ook mee aan de prijsvraag en win een Masters holevlag.Luister nu naar Podje Golf #38!

 

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel je vraag!

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Masters