Nieuws

'De caddie, meer dan een tassendrager?'

In de laatste aflevering van het seizoen spreken de mannen van Podje Golf met twee Nederlandse tourcaddies: Timothy Lazet en Martijn van Oosterhout. Hoe is het leven als caddie op de tour? Wat maakt een caddie goed? Maken ze weleens fouten? Gerard en Sietse blikken ook nog even terug op Beat the Pro tijdens het Dutch Open en natuurlijk op de nominatie voor de Dutch Podcast Awards!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In een lang gesprek met twee Nederlandse tourcaddies komen Gerard en Sietse alles te weten over het leven als caddie op de tour. Te gast zijn Timothy Lazet (foto boven, klik hier voor een leuke reportage op St Andrews), de caddie van Daan Huizing en Martijn van Oosterhout, de caddie van Wil Besseling. Hoe word je caddie en wat maakt je een goede caddie? Wat zijn de gekste dingen die de mannen hebben meegemaakt? Hoe kom je 'op de tas' van een goede speler? Oftewel, een 'show' met alles over caddies. Natuurlijk geven we ook weer een doosje ballen weg in de quizvraag, dus luister nu naar Podje Golf 25!

 

Stem op Podje Golf in de Dutch Podcast Awards!

 

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Topgolf Interviews