Topgolf

Besseling vermaakt zich met privé-concert

Wil Besseling, die vanwege een positieve quarantaine-test samen met zijn caddie Martijn van Oosterhout, tien dagen vast zit op Gran Canaria, heeft een ras-entertainer in de buurt...

Wil Besseling speelde afgelopen op Gran Canaria, met wisselend succes. Voor de laatste ronde op zondag testte de Noord-Hollander positief op Corona. De uitslag van de test kreeg hij pas na zijn ronde te horen. Gevolg: Besseling en zijn caddie Martijn van Oosterhout, die zelf negatief testte maar als ‘close contact’ hetzelfde lot moet ondergaan, zijn verplicht om tien dagen in quarantaine te blijven op Gran Canaria.

wil besseling derde ronde gran canaria lopesan open

Dat schrijven de regels van de European Tour ook voor. Besseling mist daardoor deze week het toernooi op Tenerife, waar Joost Luiten, Darius van Driel en Lars van Meijel wel spelen.

Tokkelen

De twee proberen het beste te maken van hun tijd op het Spaanse eiland. Overigens voelen ze zich naar omstandigheden goed en hebben ze geen ernstige klachten. Muziekliefhebber Van Oosterhout bestelde online een gitaar en doodt nu wat uurtjes met tokkelen op zijn nieuwe speeltje. Gepaard met gezang.

Martijn van Oosterhout caddie van Wil Besseling

‘Een held’, berichtte Besseling naar GOLF.NL. Hij heeft nu dagelijks een privé-concert om naar uit te kijken. Van Oosterhout zelf overweegt naast het zingen van covers ook zelf een lied te schrijven. We zijn benieuwd!
Oordeel zelf of het talent van 'Marty' The Voice of Holland-waardig is…

Een bericht gedeeld door Wil Besseling (@wilbesseling)

Lees meer over
European Tour