Nieuws

Speel jij de sterren van de hemel? Geef je op!

Ben jij in voor iets bijzonders? Ben jij in om mee te werken aan een ode aan al het groene van golf waarin je je passie voor golf, muziek en natuur combineert? Dan is GOLF.NL op zoek naar jou!

Voor een bijzondere campagne is GOLF.NL op zoek naar 1 golfer met een mooie swing en 5 muzikanten. De campagne draait om de harmonie tussen golf en natuur, duurzaamheid en gezondheid. Rust, sportiviteit, focus en de adembenemende buitengewoon mooie uitzichten willen we vangen in beeld, versterkt met de prachtige klanken van muziek!

Golf, muziek & natuur

Ter illustratie schetsen we graag een beeld: De golfer laat het balletje uit zijn hand vallen. Op het moment dat de bal de grond raakt, klinkt een piano-noot. Op de green staat een vleugel, een pianist(e) speelt daar een rustgevend deuntje. De golfer legt het balletje klaar op de tee en maakt zich op voor de swing. Achter de golfer staat één (of staan meerdere) violist(en). Bij een bunker staat een muzikant met een contrabas. Samen spelen ze een rustgevende symfonie. Ondertussen zien we beautyshots van natuur op de golfbaan.

Zie je het al voor je? We willen natuurlijk niet te veel weggeven… Maar wat zeker is: het wordt een prachtige ode aan al het groene van golf!

Uitvoering

Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om hieraan een bijdrage te leveren? We gaan uit van:

  • 1 hoofdpersoon, die geen instrument hoeft te kunnen spelen maar wel een prachtige swing heeft.
  • 5 muzikanten, die bijvoorbeeld piano, cello, trompet, saxofoon, harp, drum, viool of iets anders spelen én in het bezit zijn van dit instrument.
  • Draaidag: zondag 7 november of dinsdag 9 november (houd er rekening mee dat het een hele dag tijd kost).
  • Locatie: (waarschijnlijk) omgeving Utrecht.
  • We hebben een vergoeding in de variant van bijvoorbeeld een greenfee.

Geef je snel op!

Vind je het leuk om deel uit te maken van deze campagne en je passie voor golf, muziek en natuur vast te leggen, mail dan je naam, leeftijd, woonplaats en welk instrument je bespeelt plus enkele foto's of ander beeldmateriaal van jezelf naar: zoe@monaerk.nl. Doe dit voor 2 november, dan hebben we voldoende tijd om het samen voor te bereiden.

GOLF.NL werkt voor deze campagne samen met Monaerk, het bureau dat eerder campagnes maakte voor onder meer Ajax en TeamNL.

Lees meer over
Duurzaamheid Natuur