NGF

Podcast over waarde sport in samenleving

De Tweede Kamer-verkiezingen staan voor de deur. In een podcast over sport & politiek discussieert NGF-directeur Jeroen Stevens met CDA-kamerlid Wytske Postma over het belang van sport (en dus ook golf) in de samenleving.

Politica Wytske Postma (CDA) gaat in deze deze aflevering van DeWeerelt van Sport & Politiek in gesprek met Jeroen Stevens, directeur van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Het gesprek staat onder leiding van Lars Geerts, politiek verslaggever van de NOS en gaat onder meer over het belang van sport in de samenleving en de waarde die de politiek hier aan geeft. Uiteraard komt ook de huidige staat van de golfsport aan bod.

1 Miljoen sporters

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart publiceert dit samenwerkingsverband van vijf grote sportbonden een podcastserie over sport & politiek. In deze podcastserie gaan we met (aspirant) Tweede Kamerleden in gesprek over dat wat ons bindt, namelijk de liefde voor sport en bewegen en de overtuiging van de waarde van sport voor de Nederlandse samenleving.

De podcastserie DeWeerelt van Sport & Politiek is een initiatief van de vijf sportbonden die samenwerken in DeWeerelt van Sport in Utrecht: de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), het Watersportverbond, de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo), de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Deze vijf bonden vertegenwoordigen samen meer dan 1 miljoen sporters.

De andere podcasts zijn hier te vinden.

Lees meer over
NGF