Nieuws

'Betere swing? Fysiek belangrijker dan techniek!'

In aflevering 19 van de podcast 'Podje Golf' zijn Gerard en Sietse op bezoek bij Bas van der Steur om te praten over het belang van fysieke training. Welke tips heeft de fysiotherapeut en trainer van Joost Luiten voor de luisteraars?

In aflevering 19 van 'Podje Golf' gaan Gerard en Sietse op bezoek bij Bas van der Steur, de fysieke trainer van Joost Luiten. Waarom is fysieke training zo belangrijk als je beter wilt golfen? Hoe werkt hij met topgolfers en wat kunnen gewone amateurs daarvan leren? Gerard ondergaat een grondige fysieke 'keuring' en de boodschap die Bas heeft voor Gerard is niet mals...

Naast het golfgeluid en de kans om golfballen te winnen bellen de mannen met Ruben van der Zaag van Leading Courses over de nieuwe Golfers Choice Ranking. Wat is de beste golfbaan van Nederland?!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!